Balea verzorgende gezichtscreme

Balea verzorgende gezichtscreme

Ik ben een groot fan van Balea, het huismerk van de DM drogist in Duitsland. Bij mijn vorige shoplog nam ik een Balea verzorgende gezichtscreme mee, en nu ik deze alweer bijna op heb, is het tijd voor een review. Wat ik van dit product vind, vertel ik je heel graag in dit artikel. Kijk/lees je mee?

Zoals ik al in de intro zei, heb ik in mijn vorige shoplog dit product al een klein beetje laten zien. Uiteraard wil ik jullie graag vertellen wat ik van het product vind, en waarom jij het misschien ook moet uitproberen.

Balea verzorgende gezichtscreme

Zelf heb ik vaak als het kouder wordt last van droge plekjes op mijn gezicht. Deze gezicht crème van balea is speciaal voor de droge huid, en er zit katoen boter in de crème. De crème zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt, en de huid verzorgt. Nu ik al een aantal weken deze crème gebruik heb ik steeds minder last van droge plekjes. Als ik een dag of twee niet smeer met deze crème, maar met een andere dagcrème, dan voelt mijn huid gelijk weer anders aan.
balea verzorgende gezichtscreme

Wat ik er van vind?

Op de verpakking staat dat het geschrikt is al onderlaag voor make-up, en dat klopt zeker. De crème trekt snel in de huid, maar houd de huid zacht en soepel, en perfect voor het aanbrengen van make-up. Zeker als je last hebt van droge plekjes, is deze crème zeer geschrikt. De volgende keer neem ik zeker meer van dit product mee, want het doet zijn werkt, en is ook nog eens goedkoop! Voor een budget prijs van €2,25 ben jij van de droge huid af. Misschien ook fijn om te weten dat het een aangename geur heeft, en je een aantal maanden met de pot van 50ml kunt doen. Zeker als je in de ochtend en avond smeert.

Vraag: Heb jij wel eens producten van het merk Balea uitgeprobeerd?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.