Balea Vanille Mandelol shampoo

balea shoplog

Sinds ik de Balea vanille mandelol shampoo gebruik, is mijn hoofdhuid een stuk rustiger geworden. Deze shampoo verdiend daarom ook zeker een plaatsje op mijn blog. Graag vertel ik je meer over deze shampoo, en waar dit te koop is.

Okey misschien een domme vraag. (Of wacht; er bestaan geen domme vragen!) Natuurlijk weet iedereen nu wel dat de Balea producten bij de DM Drogist in Duitsland te koop zijn. Het is tenslotte het huismerk van deze winkel, die ook nog eens erg fijn is voor onze portomonnee. Want zeg nou zelf; het leven is al duur genoeg!

Balea vanille mandelol shampoo

Deze shampoo gebruik ik nu al ruim 3 maanden, en het schrijven van een review over deze shampoo werd wel een stuk makkelijker. Na het al zo’n lange tijd te gebruiken weet je goed wat het wel en niet doet met je haar. En of je er tevreden over kunt zijn.
balea vanille mandelol shampoo

Mijn hoofdhuid is erg gevoelig en ik kan dan ook niet zomaar elke shampoo gebruiken. Ik krijg dan kapotte plekjes, jeuk, en korstjes als gevolg. Een goede shampoo vind is dan ook erg lastig, maar wel noodzakelijk. Sinds mijn gebruik met de balea shampoo heb ik veel minder last van kapotte plekjes. Eigenlijk is dat gewoon helemaal weg, en heb ik enkel nog last van wat droge plekjes die af en toe schilferen. Maar dat neem ik voor lief, zeker omdat ik soms echt een bloedend hoofd had.

Mijn mening

De shampoo heeft een wat dikkere,romige creme structuur, en schuimt lekker tijdens het aanbrengen op het haar. De geur is zeer aangenaam, maar toch redelijk neutraal. Wat fijn is als je niet zo van de luchtjes houdt. Zelf heb ik daar geen voorkeur in. Mijn hoofdhuid is dus een stuk rustiger geworden en ook blijft mijn haar langer fris. Ik kan het nu 2keer per week wassen in plaats van om de andere dag. Het is een stuk minder snel vet dan voorheen. Echt een pluspunt!

De shampoo is te koop bij elke DM Drogist en zit in het standaard assortiment. En hij kost maar 0,55cent per fles.

Vraag: Koop jij wel eens shampoo van Balea?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Balea Vanille Mandelol shampoo

  1. Ik heb deze ook gehad, in combinatie met de conditioner en het haarmasker. Ik vond hem best prima, maar voor mijn haren had hij niet echt een meerwaarde! 🙂

    1. Ik gebruik alleen de shampoo, van conditioner wordt mij haar sowieso heel vet, en haarmaskers eigenlijk ook. Door deze shampoo kan ik makkelijk een dag of 4 zonder het wassen van mijn haren. Terwijl met een andere shampoo het de dag erna alweer vet is.

  2. Klinkt goed!!! 🙂 Ik ga toch weer eens een keer richting Duitsland dus ik ga deze maar dan meenemen 🙂

    1. Heerlijk om weer naar Duitsland te gaan, wij zijn vorige week nog geweest maar hebben de DM overgeslagen. Ik heb nog zoveel ‘voorraad’ liggen, dat ik dat nu eerst op ga maken 🙂

Comments are closed.