Balea totesmeer masker

Balea totesmeer masker

Het laatste gezichtsmasker dat ik liet zien op mijn blog is alweer een hele tijd geleden. Tijd dus voor een nieuw gezichtsmasker, en dat is de Balea totesmeer masker geworden. Een klei masker voor de onzuivere huid. Zal ik dit masker vaker gaan gebruiken, of blijft het bij deze ene keer testen?

Bij de DM drogist in Duitsland heb je een groot aanbod met gezichtsmaskers, zo ook deze Balea totesmeer masker. De maskers hebben standaard een setje van 2 zodat je 2maal kan genieten van het masker. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten want je betaald maar 0,45cent voor een setje van 2 maskers. Ze hebben verschillende soorten, en het is echt de moeite waard om eens een DM drogist te bezoeken. Je zult verbaasd zijn van de prijs verschillen met Nederland.
Balea totesmeer masker

Balea totesmeer masker

Dit klei masker heeft best wel een apart kleurtje. Een beetje groen / grijs, met kleine korreltjes erin. Het aanbrengen is vrij eenvoudig, daar het masker wel degelijk een ander soort structuur heeft dan ik gewent ben. En dat niet alleen door de korrels, ook de crème zelf is wat dunner. In het masker is onder andere kamille extract verwerkt, maar ook bamboe en abrikozenkernen. Al deze ingrediënten zorgen voor een reiniging van de huid. Nadat het masker is aangebracht, is het 10 tot 15 minuten ontspannen, om het vervolgens met een warme natte washand er vanaf te halen. Met koud water gaat het ook echt niet van het gezicht, dus neem hier echt even de tijd voor.
balea totesmeer maske

Nadat het van mijn huid af was had ik een glad gevoel, maar voelde het ook een klein beetje geïrriteerd. Al is dat meer door mijn extreem gevoelige huid. Na een paar minuten trekte dat gelukkig wel weg, en had ik een gladde en schone huid over. Ik ben zeker tevreden met dit gezichtsmasker, ondanks dat ik even een kleine beetje een rode huid had. Maar dat ligt echt puur aan mijn gevoelige huid.

Kende jij dit masker al, en wat vind jij van klei maskers?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Balea totesmeer masker

  1. Ik kende dit masker nog niet, maar ik kom ook eigenlijk nooit bij de DM meer. Op zich lijkt het mij wel een fijn masker, alleen heb ik ook wel een beetje een gevoelige huid.

Comments are closed.