Balea toffee love shampoo LE

Toen in het woord toffee op de verpakking zag staan, wist ik het zeker. Deze shampoo moest mee in mijn winkelmandje en naar huis. Deze limited edition elke dag (en elk haartype) toffee love shampoo wilde ik kostte wat het kost hebben. En de prijs zal je verbazen!

Balea heeft zo onwijs veel goede en heerlijke producten in hun assortiment, dat het voor mij vaak lastig is om te kiezen welke dit keer mee naar huis gaat. Als ik dat namelijk niet doe neem ik alles mee. Deze balea toffee love shampoo moest ik perse meenemen. De heerlijke niet al te zoete karamel geur, wilde ik maar al te graag in mijn haren smeren.

Balea toffee love shampoo

balea toffee love

De verpakking van de Balea toffee love shampoo is (zoals je het wel kunt verwachten), karamel kleur. Daarbij staan er hartjes op de verpakking en staat er met grote letters toffee op. Helaas is dit een limited edition, wat betekend dat hij niet standaard in het assortiment zit. Maar wie weet gaat dat veranderen want dat was in het begin met de watermeloen douchegel ook zo! En die zit nu echt in het gewone assortiment. Maar even terug naar de balea toffee love shampoo.

Balea toffee love

Deze shampoo is echt mijn nieuwe favoriet. Eenmaal op nat haar aangebracht, schuimt het enorm en blijft de geur lang ruiken. De kleur van de shampoo is heel licht bruin (ook wel de bekende karamel kleur maar dan doorzichtig). In de shampoo zijn geen silicone verwerkt, en zijn voor elk haar type.

Voor deze shampoo heb ik maar 0,55cent betaald en daarvoor krijg je een heerlijke shampoo.

Heb jij de Balea toffee love al in de schappen gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Balea toffee love shampoo LE

  1. mogge Carolien
    ik lust graag karamel , dus je bracht me op een idee
    ik haal als ik weer in de winkel ben een zak toffees
    en niet voor in mijn wilde haren 🙂

    fijn weekend groet

Comments are closed.