Balea sweet wonderland douchecreme

De balea sweet wonderland douche crème is een prachtige limited edition van deze winter. Die te koop is bij de DM drogist in Duitsland, ik ging er laatst naar toe en nam dit pareltje mee. Graag laat ik je kennis maken met dit product.

Deze winter bracht Balea maar liefst 3 nieuwe limited edition geuren douchegel uit. De balea sweet wonderland is de 2e geur die ik voor jullie ga reviewen. De zacht roze fles met de pioenrozen op de verpakking zien er erg vrolijk uit. Niet gelijk iets waaraan je zou denken in de winter. De geur is ook niet specifiek voor de winter vind ik. Het kan eigenlijk het hele jaar door makkelijk gebruikt worden.

Balea sweet wonderland

balea sweet wonderland
Sweet wonderland heeft een hele leuke vrolijke zacht roze verpakking, die je niet echt aan de winter doet denken. De geur heeft iets weg van parfum, en doet mij ook niet aan de winter denken. Meer aan de lente of zomer. Je ruikt duidelijk de rozen geur erin terug, maar de vanille is wat mij betreft niet terug te ruiken. Des al niet te min vind ik het een hele lekkere geur, die je prima het hele jaar door kan gebruiken.

Balea sweet wonderland
De licht roze gel achtige crème smeert makkelijk uit op de huid, en begint gelijk te schuimen. De geur blijft niet heel lang te ruiken op de huid, maar in de badkamer ruik je het na uren nog. De balea sweet wonderland dusche & creme is te koop bij de DM drogist in Duitsland, en kost 0,55cent. De fles bevat 300ml, en dus genoeg voor redelijk was douche beurten.

Vraag: Gebruik jij eigenlijk specifieke winter geuren in de winter?

Volg:

6 Reacties

 1. 2 februari / 17:43

  Oeiii klinkt goed!!! 🙂 Lijkt me een lekkere douche spul!!

  • Carolien
   Auteur
   3 februari / 11:34

   Hij is echt heel lekker! Ben echt dol op de douche producten van Balea

 2. 4 februari / 16:27

  Wat heerlijke heer heeft die.

  • Carolien
   Auteur
   4 februari / 17:00

   Ja deze is echt heel erg lekker. Echt een feestje onder de douche!

 3. 8 februari / 20:36

  Klinkt als een lekkere geur! Ik moet echt weer eens naar Duitsland om wat aankopen in te slaan bij de DM 🙂
  Dinja onlangs geplaatst…6 tips voor ValentijnsdagMy Profile

  • Carolien
   Auteur
   9 februari / 09:23

   Haha heerlijk he om daar even helemaal los te gaan met shoppen. Ze hebben zoveel keuze en lekker goedkoop!