Balea shoplog + Essence, Treaclemoon en Taft.

balea shoplog

Ik ging weer een shoppen bij de DM drogist in Nordhorn, en nam een redelijke hoeveelheid producten mee. In deze balea shoplog kun je zien wat ik allemaal heb gekocht, en hoeveel dit kostte. Ook vertel ik je van welke producten je binnenkort een review kan gaan verwachten. Benieuwd wat ik allemaal heb geshopt?

Als ik bij de DM drogist ga winkelen, neem ik over het algemeen altijd alleen maar Balea producten, en treaclemoon producten mee. Dit keer nam ik voor mijn broertje voor de feestdagen ook een kleinigheid mee, namelijk een tube met taft. Hieronder laat ik graag zien wat ik allemaal heb gehaald, en hoeveel het kostte.

Balea shoplog

 photo _DSC8367_zpsrgvhvvtg.jpg
Omdat ik bijna door mijn maskers heen ben, nam ik weer een setje maskers mee. Deze met melk en honing vind ik erg lekker. Ook is mijn huid daarna erg zacht, en het voelt echt als een verwenmomentje. Na enig onderzoek in mijn archieven, kwam ik tot de ontdekking dat ik deze nog helemaal op mijn blog had staan, dus hier komt binnenkort een review van online! Dit maskertje kostte maar 0,45cent voor 2 stuks.

 photo _DSC8360_zpstktcf9xf.jpg
Uiteraard nam ik de marshmallow heaven mee van Treaclemoon. Hier ben ik echt enorm blij mee, want de geur is echt heerlijk! Deze kostte 1,95 en het is een balsem voor de handen.

 photo _DSC8361_zps47javts4.jpg
Ik gebruik altijd graag de shampoo van Balea, en deze vanille is echt mijn favoriet geworden. Ik nam gelijk 3 flessen mee, want de vorige zijn al bijna op. Ook hier komt nog een review over. Deze shampoo’s kosten 0,55cent per stuk.

 photo _DSC8372_zpsvzpzalam.jpg
Ze hadden weer heerlijke limited edition douchegels, en deze heeft een heerlijke fris zoete geur. Kostte 0,55cent

 photo _DSC8365_zpsvzbmgbvn.jpg
Nog een maskertje, hier was ik erg benieuwd naar. Testen dus, en ook hier gaat een review van online komt. Ook dit maskertje kostte 0,45cent.

 photo _DSC8368_zpsnlkvwhoq.jpg
De 2e limited edition douchegel is deze sweet wonderland. Ook deze is 0,55cent en binnenkort terug te vinden op mijn blog.

 photo _DSC8370_zpsvlkjnato.jpg
Als laatste limited edition douchegel deze mystic fantasy die ruikt naar sinaasappel/manderijn. Heerlijk fris! Ook hiervan gaat een review komen, en hij kostte ook 0,55cent.

 photo _DSC8349_zpszbwqvngn.jpg
Ik kon het niet laten om toch weer een nagellakje mee te nemen. Deze van Essence is echt prachtig. Binnenkort uiteraard terug te vinden op mijn blog. Deze nagellak kostte 1,95, en is van de collectie ‘Winter Glow’.

 photo _DSC8356_zpsuztdb2qd.jpg
Dan nam ik nog een gezicht crème mee, want mijne is al bijna op. Naar deze aqua crème was is erg benieuwd. Misschien komt hij wel in de buurt van de kruidvat lijn. Deze gezicht crème kost 2,15. Hier zal ik ook een artikel over gaan schrijven.

 photo _DSC8352_zpshmlfgjwb.jpg
En dan als laatste nog deodorant. Mijn voorraadje was al bijna op, dus nam ik gelijk 3 van deze 5 in 1 sprays mee. Misschien dat hier ook nog een artikel over verschijnt.

Al met al was ik helemaal niet veel kwijt bij de DM drogist, want met maar 16,40 heb ik toch erg veel bespaart! Als ik dit in Nederland bij bijvoorbeeld de Kruidvat had moeten halen, was is hoogst waarschijnlijk het dubbele kwijt. De komende tijd ga ik deze producten gebruiken, en zullen er reviews over gaan verschijnen.

Vraag: Naar wel product ben jij het meest benieuwd?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Balea shoplog + Essence, Treaclemoon en Taft.

  1. Heerlijke aankopen! Ik vind de douchegels van Balea ook heerlijk en koop ook regelmatig shampoo van Balea. Ik kies meestal voor shampoo uit die mooie glimmende tubes. Alles is zo heerlijk goedkoop in Duitsland. Ik koop nog nauwelijks verzorgingsproducten in Nederland.

    1. Dank je. Vind balea echt een heerlijk merk. En scheelt echt zoveel geld in Duitsland. Ik koop eerlijk gezegd niets meer in Nederland.

Comments are closed.