Balea shampoo – Volumen & Vitalizing

balea shampoo, balea volume shampoo

Vandaag de eerste review van de reeks Balea reviews die deze maand volgen! Ik heb veel te veel geshopt en te veel reviews die ik daarover kan schrijven dus deze hele maand extra reviews van Balea!  Vandaag een review van 2 verschillende shampoos! Lees je mee naar de review over deze Balea shampoo?

Balea shampoo Volumen

Allereerst de Volumen Shampoo. Het is voor dun en fijn haar, en het geeft een liftend effect staat op de voorkant van de verpakking. Ook de verpakking geeft al weg wat de geur van deze shampoo is. Namelijk kersen! Het is een heerlijke zoete geur, waar ik persoonlijk heel erg van houdt. Het is een roze gel die doorzichtig is en geeft veel schuim. Wat ik persoonlijk ook erg fijn vindt!
De geur ruik je na het douchen nog maar even. Het geeft mijn haar zeker wel wat meer volume dan dat ik normaal heb. Maar zou ik het goed willen hebben dan moet ik nog zeker wel een ander product moeten gebruiken om een mooie bos haar te houden de hele dag!
Ik ben zelf wel tevreden met dit product, en dat komt vooral omdat het zo lekker ruikt en het echt fijn is als je aan het douchen bent!
Het geeft een soort ontspannen sfeer, en de zoete geur doet je denken aan allemaal lekkere dingen 🙂

balea shampoo, balea volumen shampoo kirsche + jasmin

Balea shampoo vitalizing

Dan de 2e shampoo. Dit is de vitalizing shampoo van Balea. Het heeft zoals je hier beneden op de foto kunt zien een groene verpakking en er staan verschillende kruiden afgebeeld. Rosmarin en Melisse, het is voor normaal tot vet haar. Ook dit is weer een doorzichtige gel. Deze heeft ook geen kleur. Je ruikt niet veel aan deze shampoo maar mijn haar blijft wel 1 tot 2 dagen langer fris. Het haar wordt minder snel ‘vet’. Wel voelt mijn haar een beetje stug aan na het douchen, maar nadat ik mijn haren heb gekamd is dit weer over.

Ik ben zeker tevreden over dit product omdat het mijn haren langer fris houdt en ik het niet perse om de andere dag hoef te wassen.
Zeker een aanrader als je snel last hebt van vet wordend haar!

balea shampoo, balea vitalizing shampoo rosmarin + melisse

Dit was de review van de 2 shampoos die ik bij DM heb gekocht van het merk Balea! 2 producten die het proberen waard zijn en waar je eigenlijk ook zeker van moet houden. Beide shampoos zijn te koop bij de DM in Duitsland, en zijn 0,55cent.

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Balea shampoo – Volumen & Vitalizing

Comments are closed.