Balea scheerschuim voor vrouwen

balea scheerschuim

Scheerschuim is vaak een onder geschoven product, en kom je nauwelijks tegen op internet. Daarom review ik vandaag gewoon lekker een Balea scheerschuim voor vrouwen. Iedereen gebruikt wel eens scheerschuim, en het is dan wel fijn om te weten dat er budget varianten bestaan die ook nog eens goed in gebruik zijn.

Balea scheerschuim is lekker goedkoop, en valt daarom onder de budget product reviews op mijn blog. Ik houd van budget en kon daarom niet wachten om deze scheerschuim te proberen. Want zou hij wel fijn zijn, geen irritaties achterlaten, en zou hij niet stinken. Ja sommige scheerschuim producten stinken gewoon echt! Ik probeerde het uit, en geef je graag mijn mening over de Balea scheerschuim voor vrouwen.

Balea scheerschuim voor vrouwen

balea scheerschuim
Een mooie licht roze spuit flacon die gelijk aangeeft waarvoor het is bedoelt; Scheren. In het schuim is avocado olie verwerkt wat er voor zorgt dat het huid lekker zacht word na die tijd. Op het schuim is niets aan te merken, het is lekker stevig als je het op spuit, en scheert makkelijk weg met een scheermes als je er langs gaat.
Het schuim is gewoon wit, en ruikt heel fris en wat licht zoet. Een aangename geur die je ook na de tijd nog even ruikt. Maar zeker niet hinderlijk of storend is. De huid is na het gebruik ook niet onwijs droog, en voelt door de avocado olie lekker zacht aan.

Ik ben zeker overtuigd van dit budget product, en zal deze in de toekomst vaker aanschaffen bij de DM drogist in Duitsland.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Balea scheerschuim voor vrouwen

Comments are closed.