Balea rose elegance douchecreme

De prachtige roze parelmoer kleurige verpakking valt je gelijk op als je langs de schappen loopt van de DM Drogist. Deze limited edition zal bij vele in de smaak vallen, en wie weet ga jij hem na deze review ook wel scoren?

Balea rose elangance, is zoals je al aan de naam kunt zien, een rozen geur douche creme. Weer eens iets anders dan een gewone douchegel. Het verschil tussen een gel en een creme is dat een gel doorzicht is met een kleurtje (Je kunt er dus doorheen kijken), en een creme is niet doorzichtig. En wat ook heel fijn is, is dat deze douche creme vegan is. Daar zullen heel wat mensen blij van worden!

Balea rose elegance

balea rose elegance

De prachtige verpakking met rozen, glitters en in de hoek een doorgesneden guave vind ik erg mooi. Eerlijk gezegd heb ik hem meegenomen voor de verpakking. Ik heb hem niet eens geroken in de winkel. Eenmaal thuis werd ik verrast door de heerlijke frisse rozengeur. Heel subtiel ruik je er ook iets van fruit doorheen. Ieder meisje of vrouw die van roze houdt, zal deze gelijk uit het schap pakken. De verpakking is echt mooi, en heerlijk roze.

balea rose elegance

Deze fles (en alle andere douche gels en creme’s van het merk Balea) bevat een inhoud van 300 ml, en kost maar 0,55cent. Een heel stuk goedkoper dan in Nederland, en je krijgt de unieke geuren en verpakkingen er gratis bij! De geur blijft na het douchen niet al te lang op de huid zitten (dat vind ik zelf wel prettig). Ook schuimt de creme lekker als je hem aanbrengt op de huid, maar dat ben ik eigenlijk wel gewend van dit merk.

Heb jij deze douche creme al gezien bij de DM drogist? En zou jij hem kopen als je hem tegenkomt?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Balea rose elegance douchecreme

  1. Wat een heerlijke winkel he! Ik heb mijn kerstkaarten er laten drukken (later deze week online) Super ideaal. Uiteraard heb ik ook meteen heerlijke kerstcadeautjes gekocht! Ik ben blij dat ik de winkel ontdekt heb.

    Fijne dagen!
    Jeanine.

Comments are closed.