Balea professional | Spliss protection shampoo

Het is heel lang geleden dat ik een balea review deelde. In dit artikel vertel ik je meer over de Balea Spliss protection shampoo. Een shampoo die ervoor zorgt dat je punten extra worden beschermt tegen hitteschade. Benieuwd of dit product wel zo fijn is?

Deze shampoo is speciaal voor beschadigd haar. Heb je last van gespleten haar punten en wil je hier iets aan doen? Dan kan deze Balea spliss protection shampoo misschien een aanrader zijn.

Balea Spliss protection shampoo!

De Balea professional shampoo spliss protection reinigt en beschermt het haar dat vatbaar is voor gespleten punten. Maar ook haar dat veel te verduren krijgt door styling. De shampoo beschermt het haar tot 230graden tegen hitte. Hierdoor is je haar beschermt voor je volgende warmtestyling. Balea staat erom bekend dat het vrij is van microplastic, siliconenvrij en alcoholvrij.

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?


Nu gebruik ik eigenlijk haast nooit stylingsproducten, maar toch wilde ik graag dit product gaan testen. Ik ben zelf groot fan van de Balea producten. Nu is dit product speciaal voor de bescherming tegen hittebescherming, maar dat is nog geen reden om het te gebruiken als je geen styling gebruikt. Mijn puntjes kunnen door het wisselvallige weer wel wat extra verzorging gebruiken. Mijn oog viel op dit product en dat was een goede keus. Mijn punten zien er veel gezonder uit en voelen ook veel zachter. Door de keratine in dit product krijgt je haar de nodige verzorging.

Deze spliss protection shampoo is te koop bij de DM drogist in Duitsland en is maar 1,45cent!

Gebruik jij ook wel eens een product voor je puntjes?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Balea professional | Spliss protection shampoo

Comments are closed.