Review

Balea nude kiss lippenbalsem

Tijdens de koudere dagen verzorg ik mijn lippen net even iets meer dan in de zomer. Het is een stuk kouder, en daar kunnen mijn lippen net even iets minder goed tegen. Daarom gebruik ik de Balea nude kiss lippenbalsem. Benieuwd naar waarom ik deze lippenbalsem zo graag gebruik? Lees dan gezellig even verder.

Balea nude kiss lippenbalsem

Deze lippenbalsem van Balea is ten eerste heel erg goedkoop. Net zoals alle andere producten van het merk Balea (klik hier voor mijn vorige shoplog). Persoonlijk vind ik het heel erg jammer dat er geen webshop is die naar Nederland verzend, want dan bleef ik denk ik wel shoppen. Ik ben dol op het merk, en gebruik inmiddels bijna alle producten ervan. Deze lippenbalsem kon dus niet ontbreken. Nu het kouder is, heb ik standaard een lippenbalsem in mijn tas zitten. Niets is vervelender dan droge kapotte lippen!
 photo _DSC6612_zpsg4ggcavn.jpg

De balsem?

De verpakking bevat 4,8 gram lippenbalsem, en zit in een leuk koraal achtige kleur verpakking. Deze kleur/smaak heet nude kiss, en zorgt voor zachte lippen. En dat merk je meteen na het opsmeren van dit product. Mijn lippen zijn gelijk zacht, en voorzien van een lieve zachte nude kleur. De kleur is niet heel erg aanwezig, wat ik zelf heel erg prettig vind, want anders had ik wel een lippenstift op gedaan. Dit is prima voor mij.

Hierboven op de foto zie je mijn lippen met het product. Zoals je ziet, zie je niet heel veel verschil. Maar toch zijn ze niet zo glimmend als zonder de nude lippenbalsem.
Deze lippenbalsem is te koop bij de DM drogist in Duitsland, en kost 0,85cent, wat natuurlijk een koopje is!

Vraag: Gebruik jij ook graag lippenbalsem in de herfst en winter?

3 thoughts on “Balea nude kiss lippenbalsem”

  1. Ik heb zelf al eens de Intensiv, Strawberry Swirl en Watermeloen lipbalms gehad van Balea en ben eigenlijk altijd wel tevreden over hun werking! ๐Ÿ™‚

Comments are closed.