Balea mystic fantasy douchecreme

balea mystic fantasy

Houd je van frisse geuren douche gel dan is dit echt een aanrader voor jou. De Balea mystic fantasy heeft een mandarijnen en lotus geur, en ruikt dus heerlijk fris. Een lekkere geur voor in de lente, als ik het zo mag omschrijven. Maar wat maakt deze douche gel zo bijzonder, en wat vind ik er eigenlijk van? Dat en meer vertel ik je graag in dit artikel.

Ik ben enorm fan van Balea, het huismerk van de DM drogist in Duitsland. Het is al weer een tijdje geleden dat ik daar ben geweest, maar dit product moest echt nog een review hebben. De heerlijke geur ben ik nog niet ergens anders tegen gekomen, en raad hem je zeker aan.

Balea mystic fantasy

balea mystic fantasy
De mooie licht blauwe fes, met de paarse lotus bloemen erop vind ik er heel mooi en opvallend uit zien. Erg leuk is dat ze 2 stukjes mandarijn aan de onderkant van de fles hebben gezet zodat wel duidelijk is, om welke geur het gaat. Zoals Balea wel vaker doet, is de kleur van de gel ook blauw, hetzelfde als de verpakking.

De geur is heel subtiel, het is niet te zoet, maar wel fris. Je ruikt duidelijk de mandarijn, maar het is niet storend. Eenmaal onder de douche ruikt de hele badkamer naar de douche gel. De douche gel schuimt heel fijn, en geeft een blauwe kleur af. Uiteraard spoel je dit ook weer zo af van je huid, maar het is toch een grappig gezicht die blauwe kleur onder de douche.

Eerder schreef ik al een review van de andere Limited Edition van Balea deze winter. Die kun je hier en hier terug lezen. De fles bevat 300 ml en kost maar 0,55 cent bij de DM drogist in Duitsland.

Vraag: Wat vind jij van een mandarijnen geur?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Balea mystic fantasy douchecreme

  1. Klinkt erg lekker!!! Kende deze geur nog niet maar misschien dat ik hem nog wil halen bij de dm!

Comments are closed.