Balea melk en honing gezichtsmasker

balea melk en honing masker

De gezichtsmaskers van Balea zijn niet meer weg te denken uit mijn kamer. Ik ben er dol op, ze zijn heerlijk betaalbaar en hebben veel verschillende soorten maskers. Ik testte de Balea melk en honing masker, en vertel je graag wat ik daarvan vond. Een gezichtsmasker voor de gestreste huid. Aanradertje?

De balea melk en honing masker is er voor iedereen die wel een gezichtsmasker kan gebruiken. Welke huid je hebt maakt eigenlijk niet uit, het is voor iedere huidtype geschikt. Extra fijn dus! Maar is dit masker wel fijn, en hoe is de geur van dit masker? De balea maskers zijn standaard te verkrijgen in een setje van 2, waarvoor je maar 0,45cent betaald. Goed betaalbaar, wat ik extra fijn vind. Zo houd je weer geld over voor andere leuke dingen.

balea melk en honing masker

Balea melk en honing masker

Als je de verpakking open maakt ruik je gelijk een honing geur. Nu ben ik helemaal weg van honing, dus ik vond de geur erg prettig. Mocht je niet veel van honing houden, de geur is niet te overheersend vond ik zelf. De creme die uit de verpakking komt is wit, en heeft een goede substantie. Het smeert makkelijk uit, en na zo’n 10 tot 15 minuten mag het masker weer van de huid afgehaald worden. Zelf doe ik dit altijd met een warme natte washand, gezien ik de creme altijd wat koud op de huid vind.
balea melk en honing masker

Er wordt aangeraden het masker 1 tot 2 maal per week aan te brengen. Na het aanbrengen is de huid erg zacht en voelt het erg prettig aan. Het masker is trouwens heel simpel te verwijderen met een warme washand. Mijn huid wordt altijd wel even flink rood na het er vanaf halen maar dat trekt vaak na een paar minuten al weg.

Met mijn gevoelige huid vind ik een heel goed masker, gaat ik geen rare vlekken of brandige gevoel kreeg. Dit masker is zeker voor herhaling vatbaar, en zal ik nog vaker kopen als ik weer bij de DM drogist ben. Dit masker is enkel bij de DM drogist in Duitsland te koop.

Heb jij dit masker al wel eens geprobeerd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.