Balea mango dusche & creme

De heerlijke douche gels van het merk Balea (huismerk van de DM drogist in Duitsland), zijn niet meer weg te denken uit mijn badkamer! Ik ben dol op de geuren van dit merk, en dit keer nam een ik nieuwe geur mee. Balea mango had ik nog niet eerder gehad, en leek mij heerlijk voor deze zomer. Hoe deze bevalt, en natuurlijk meer informatie over deze douchegel/crème vertel ik je dan ook graag.

De balea mango is niet zomaar een douchegel, het is namelijk ook een crème, en daarom extra verzorgend. Dit kun je ook zien aan de gel die erin zit, die is niet helemaal doorzichtig. Een heerlijke fris zoete mango geur komt al snel naar boven bij het open maken van de verpakking. Ook de oranje verpakking ziet er vrolijk uit, en vind ik perfect passen bij de zomer dagen. Het leuke aan de balea douche gels is dat de kleur van de verpakking verraad welke kleur de gel heeft. Een prachtige oranje vloeistof komt uit de verpakking.

Balea mango

Balea mango
Eenmaal aanbrengend op de huid gaat het al snel schuimen, en verdwijnt de oranje kleur langzaam naar wit schuim. De huid ruikt na het wassen nog een tijdje naar de douche gel, maar is zeker niet hinderlijk. Heel veel producten van de Balea lijn hebben minder sulfaten, bij deze douche gel is enkel de SLS verwerkt. Maar ondanks dat ik een zeer gevoelige huid heb, kan ik wel tegen de producten van Balea. Toch heb ik daardoor het idee dat er wel veel minder ‘rommel’ in de producten in Duitsland is verwerkt dan bij ons in Nederland. Dit merk ik bijvoorbeeld ook heel erg met eten uit Duitsland, veel minder hormonen/E nummer etc. Dus mocht je hier in Nederland niet tegen een bepaald product kunnen, zou je die van Balea wel kunnen proberen. Ze hebben ook veel kleine verpakkingen (vakantie verpakkingen), zijn niet duur, en ideaal om een keer uit te proberen!
Ik ben over deze douche gel erg tevreden, vind de geur heel erg lekker. Zeker aan te raden als je ook van fris zoete geuren houdt. Het is niet overdreven zoet, maar net even dat snufje zoetigheid. Deze douche gel kost 0,55cent (prijzen zijn 0,10 – 0,05 cent omlaag gegaan sinds mei 2017 heb ik zelf gemerkt!). De fles bevat 300 ml, en is daarom echt een budget douche gel.

Kende jij de Balea mango lijn al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Balea mango dusche & creme

  1. thanks much for visiting my blog – am much enjoying your great site 🙂

    have your thought about adding google translate widget so everyone can read? I love it on mine – if you’re interested, I have a post on using it

    best to you, dear Carolien

Comments are closed.