Balea | Magic wonderland shampoo

balea magic wonderland shampoo

De schattige roze fles met shampoo trok gelijk mijn aandacht. De balea magic wonderland shampoo is een limited edition shampoo uit de winter collectie en als je van een zoete fruitige geur houdt, is dit helemaal jouw ding!

Ondanks dat dit toch een limited edition is, ga ik er wel vanuit dat hij nog een paar weken in de schappen van de DM drogist ligt. Het is een shampoo van de winter collectie en een hele fijne!

Magic wonderland shampoo

Deze shampoo is geschikt voor elk type haar en bevat geen microplastic volgens de verpakking. De verpakking is heel schattig licht roze en versiert met een feeën printje met bloemen. De verpakkingen van Balea blijven mij verbazen en maken het wel echt een stuk vrolijker! Wat ik heel tof vind is dat er bij dit product gedacht is aan het milieu, ook Balea gaat hier eindelijk in mee. De verpakking is nog wel van plastic maar het folie kun je er nu afhalen door middel van een speciaal lijntje waardoor de eventuele fles opnieuw gebruikt kan worden bij het recyclen. Maar je bent hier natuurlijk om te lezen wat voor soort shampoo dit is en wat deze bijzonder maakt.
balea magic wonderland shampoo

Hoe ik dit product heb ervaren?

Als je mijn blog al langer leest, dan weet je dat ik enorme fan ben van het merk Balea. Bijna alle soorten producten heb ik wel eens geprobeerd en ik ga dan eigenlijk ook nooit met lege handen de winkel uit. De shampoo heeft een hele aangename geur en ruikt een beetje naar van die yoghurt snoepjes. Misschien ken je ze wel, daar vind ik ze echt naar ruiken! Voor de rest is de shampoo eigenlijk zoals ik van Balea gewend ben, het maakt mijn haren schoon en zorgt ervoor dat het niet pluist. Ook fijn is dat je deze shampoo in principe elke dag zou kunnen gebruiken. Zelf was ik mijn haren 2 keer per week. En dat voor maar €0,95 voor een fles van 300ml. Met deze tube van 300 ml en mijn lange haren doe ik ongeveer 2 a 3 maanden als ik 2 keer per week mijn haren was.

Het is zoals we van Balea gewend zijn natuurlijk siliconen vrij.

Heb jij wel eens de shampoo van Balea geprobeerd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Balea | Magic wonderland shampoo

  1. Lieve Carolien, ik ben de weg een betje kwijt. 4 dagen geleden lees ik je verhaal over de wondershampoo, twee in een van je favo merk Baleo en dan is nu weer deze shampoo je favoriet. Twee verschillende shampoos, hoe weet je nu welke er voor jouw lange haar de beste is of zijn ze het beide. Groetjes

    1. De shampoo’s van balea zijn allemaal nagenoeg hetzelfde qua samenstelling, alleen de geur verschilt. Het is dan ook niet zo moeilijk om meerdere shampoo’s te gebruiken van dit merk. Plus, je mag toch meerdere favorieten hebben?

Comments are closed.