Balea magic fairytale douchecreme

balea magic fairytale

Balea komt elk seizoen met nieuwe limited edition douchegels uit, en ook deze winter hebben ze weer een aantal leuke varianten uitgebracht. De Balea magic fairytale douchecreme is er daar één van. Ik laat je graag kennis maken met deze heerlijke winter geur, met frambozen en magnolia geur.

Elk seizoen neem ik er weer een stel mee. De limited editions van Balea doen het goed bij mij. De geuren die ze uitbrengen zijn vaak erg lekker, en zo ook die van deze winter. Ik kocht alle 3 de douche geuren, en de geur magic fairytale is als eerste aan de beurt. In de shoplog van de DM heb je al kunnen zien welke geuren in allemaal mee nam, en welke je binnenkort terug kunt vinden op mijn blog.

Balea magic fairytale

magic fairytale
Deze mooie paarse fles met de bloemen van de magnolia erop, sprong gelijk naar voren in het schap. Op de verpakking is leuk gebruik gemaakt van de verschillende lettertypes. Als je eenmaal de fles opent, komt er een heerlijk fris zoete geur naar boven. Het doet me denken aan de wijngums van Redband die ook op een framboosje lijken. De smaak daarvan is precies de geur van deze douche crème.

balea magic fairytale
De wat dikkere crème heeft een licht paarse kleur, en schuimt heerlijk als je eenmaal onder de douche staat. De huid is daarna lekker zacht, en de geur blijft niet heel lang meer op de huid zitten. De badkamer ruikt overigens wel heerlijk naar deze crème. De fles bevat 300 ml, en kost 0,55cent bij de DM drogist waar het merk Balea verkocht wordt.

Vraag: Neem jij wel eens limited editions mee naar huis?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Balea magic fairytale douchecreme

  1. Ja heerlijk is deze ! Ik ben helemaal van fan deze geur en mijn zusje vond hem ook heerlijk.
    Ik ben toevallig gister weer naar de DM geweest. Ik ga 1 of 2 keer per jaar er heen en dan vooral voor de limited edition showergels.

    1. Lekker he! Ooh wat fijn. Ik mag van mezelf de komende maanden niet meer. Eerst alle reserves opmaken, want heb echt veel te veel liggen. Haha.

Comments are closed.