Balea magic fairytale deo bodyspray

balea magic fairytale

De nieuwe limited editions van het huismerk van de DM drogist in Duitsland, zijn zeer de moeite waard. Ik nam de limited edition deo-bodyspray van Balea Magic fairytale mee, en deel deze heel graag als aanrader op  mijn blog. Wat maakt deze deo spray speciaal, en hoeveel kost die?

Als je van een zoetere deo spray houdt, dan is dit echt een aanrader. De geur van frambozen en bloemen komt goed naar voren. In deze deo spray zijn de geuren van de framboos en de magnolia verwerkt, en dit maakt het tot een heerlijke spray voor in de zomer. Niet te zoet, maar precies genoeg voor een zomers gevoel.

Balea Magic fairytale

balea magic fairytale
De licht paarse fles heeft een inhoud van 200 ml waar je een geruime tijd mee vooruit kan. De bloemen verraden de geur van deze deo spray al een beetje, en de frambozen zijn ook op de verpakking te vinden. De deo spray moet goed zijn voor 24uur bescherming, maar op hele warme dagen (laten we zeggen temperaturen rond de 30graden), is het aan te raden om de spray vaker dan 1 keer te gebruiken. Dat is ook helemaal niet erg, want dat hebben nagenoeg alle deo sprays die er te koop zijn.

Net zoals alle andere deo sprays bij de DM drogist (van het merk Balea), kost deze deo spray 0,85cent. Wat een mooi prijsverschil is met hier in Nederland, waar je gauw 0,99cent betaald voor de goedkoopste deo spray.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Balea magic fairytale deo bodyspray

  1. Deze zag ik ook staan bij de dm maar niet meegenomen. Heb achteraf wel spijt.. 😛 hij ruikt erg lekker!

  2. Ooei deze lijkt me echt lekker! Ga ik toch eens even voor kijken in Duitsland

Comments are closed.