Balea Jamaica vibes douchegel

Balea heeft een aantal hele fijne douchegels in het assortiment. Ook wisselen ze regelmatig de collectie, en zijn er Limited Editions te vinden in de schappen. Deze Balea Jamaica vibes is er 1 uit de zomercollectie, maar daardoor niet minder interessant. Ze zijn zeker nog wel een tijdje te koop!

Ik ben enorm fan van het merk Balea en dat heb ik al meerdere malen in artikelen verteld. Lekker goedkoop, en heerlijke geuren. Of dat nou een douchegel, shampoo, bodylotion of handzeep is. Ben ben er weg van. Zo ook van deze Balea Jamaica vibes.

Balea Jamaica vibes

Balea Jamaica vibes

De knal gele verpakking valt je gelijk op als je langs de schappen van de DM Drogist loopt. Daarbij ziet het er ook lekker zomers uit. Een gave verpakking om mee te nemen op vakantie. Net zoals alle andere verpakkingen douchegels heeft ook deze een inhoud van 300ml. En dat voor maar 0,55cent.

Balea Jamaica vibes

De geur van de Balea Jamaica vibes, is (zoals je op de verpakking wel kunt zien) ananas met een frisse bloemen geur. Niet te zoet, en lekker fris voor de warmere dagen. Deze bloemengeur is die van de flamingo bloemen. Iets wat ik niet ken, eerlijk gezegd. De gel schuimt gelijk als het in aanraking komt met de huid. Maar dat ben ik eigenlijk wel gewend van de douchegel van Balea.

Heb jij deze zien liggen bij de DM? En heb je hem toevallig ook meegenomen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Balea Jamaica vibes douchegel

 1. Hè wat jammer toch dat ik nooit vij de DM kom, want ik hoor zulke goede verhalen over de producten van Balea. Deze douchegel lijkt mij ook heerlijk, mmm ananas.

 2. Ik heb laatst een shampoo meegenomen van Balea met vanille en cocos..
  mijn zoon staat altijd te snuiven met zijn ogen dicht als ik die shampoo op zijn haar aanbreng 🙂
  Hij vindt het zoooo lekker!
  Je ruikt bij Balea écht de geuren die op de verpakking staan.. zo lekker !!

 3. sounds wonderful!

  btw – have you considered adding google translate widget to your site so more people can enjoy it? free to all wordpress users – I love it on mine

  1. I Have already a Google translatie widget on my website. You can find it on the Right side under my welcome photo. I Hope you can find it. If you are using a Mobile than you Have to scrol al the wat down and than you wil find it.

Comments are closed.