Balea Golden Glamour handlotion

balea golden glamour

Balea heeft al een tijdje een luxe lijn in het assortiment. De zogenoemde Balea luxury die een iets mooiere verpakking hebben, en waarbij andere ingrediënten gebruikt worden. Ik probeerde een handlotion van de Balea Golden glamour lijn, en vertel je graag wat ik daarvan vind.

Deze handige pomp flacon handlotion heeft een luxe uitstraling. De verpakking is zwart met gouden en wat zilveren opdrukkingen, die al luxe uitstralen. De flacon is niet heel erg groot (bevat 150 mili- liter), en is daarom makkelijk om mee te nemen in de handtas, of in een handbagage koffer voor op vakantie. Maar wat is er dan zo speciaal aan deze handlotion dat hij onder de ‘luxe’ lijn valt?

Balea golden glamour handlotion

balea golden glamour
Deze luxe producten zijn bedoelt voor echte verwen momenten, zoals staat beschreven op de achterkant van de verpakking. Er is een hele lekkere oriëntaalse geur in verwerkt waar je ook een vleugje vanille in terug ruikt. De crème ruikt niet onwijs sterk maar is zeker wel aanwezig. Ook smeert de creme makkelijk uit, en trekt het snel in, in de huid. Het laat geen plakkerig gevoel achter, wat je vaak hebt bij handlotions. Extra fijn vind ik dat, want zo kun je na het smeren weer snel je handen gebruiken.

In de crème zit sheabutter en cacao boter verwerkt, wat een verzorgende werking heeft op de huid. De crème kun je dagelijks aanbrengen, zowel in de ochtend als in de avond. Beide mag ook, en zorgt ervoor dat je handen lekker zacht zijn. Een flacon kost bij de DM drogist in Duitsland zo’n 1,95euro, maar is vaak ook in de aanbieding. Dit verschilt heel erg per filiaal. Zo ging ik laatst naar Nordhorn, en kostte deze 1,95 en een week later kwam ik in Bad Bentheim en was deze afgeprijsd in dat filiaal voor 1euro. Beide prijzen zijn totaal niet duur, en vallen zeker onder de budget producten!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Balea Golden Glamour handlotion

Comments are closed.