Balea | Fohnlotion volumen effect

Het is heel lang geleden dat ik een balea review deelde. In dit artikel vertel ik je meer over de Balea Fohnlotion volumen effect. Een spray die ervoor zorgt dat je haren gestyld worden met een föhn zonder je haren te beschadigen. Benieuwd of dit product wel zo fijn is?

De Fohnlotion volumen effect van Balea zorgt ervoor dat je je haren niet beschadigen tijdens het föhnen. Maar zorgt wel voor een natuurlijk gestylde look en voor droog haar! Het is niet zo dat na het sprayen je haren in 1 klik ineens droog zijn, maar ze zijn wel echt veel sneller droog dan normaal. En veel belangrijker nog is dat je haren worden beschermt tijdens het föhnen. Heel belangrijk want wist je dat je haren echt heel erg kunt beschadigen tijdens het föhnen?

Balea Fohnlotion volumen effect!

De fohnlotion van balea komt in een handige spuitflacon van 150ml waar je zeker maanden mee vooruit kan. Ik heb hem nu zelf al ruim een jaar en gebruik het regelmatig, maar toch heb ik nog ruim een halve fles over! Het is siliconenvrij, anti-klit effect en bevat vitaminen.

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?

De spray kun je makkelijk op je handdoek droge haren sprayen voordat je de haren gast föhnen. Wat mij zelf heel erg is opgevallen bij het gebruik van de spray is dat mijn haren heel erg zacht worden. En dan bedoel ik, dat tijdens het föhnen mijn haren voller worden, maar heel zacht blijven en dus niet gaan klikten, wat ik normaal wel heb als ik mijn haar föhn. Geen pluizig haar na het gebruik van de föhn, wat echt een heel groot pluspunt is! Mijn haar ruikt echt heerlijk als ik dit product heb gebruikt, en kam ik mijn haren dus wel na het sprayen en föhnen maar dat is meer om dan het model goed te krijgen wat je met föhnen natuurlijk helemaal door de war maakt. Ik denk dat je de spray voor het föhnen door je haar kamt, je het ook beter over je haar verdeelt je er zeker van bent dat je haren niet beschadigen tijdens het föhnen.

Deze fohnlotion spray is te koop bij de DM drogist in Duitsland en is maar 0,95cent! De verpakking kan er op dit moment anders uitzien, het product is wel hetzelfde!

Gebruik jij ook wel eens een spray voor je haren?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.