Balea favorieten + review

balea
Ik ben een grote fan van de producten van het merk Balea, dat verkrijgbaar is bij de DM drogist in Duitsland. Wij gaan regelmatig naar Duitsland, en een bezoekje aan de DM drogist kan dan niet uitblijven. Betaalbaar, en relatief goede kwaliteit producten.
Ik laat vandaag een aantal favoriete producten zien die ik standaard mee neem bij de DM, en review ze gelijk voor jullie.

balea
Balea Haarmaske
Een haarmasker met een heerlijke bloemen geur. Het maakt mijn haar zacht, en laat het weer glanzen. Het is heel makkelijk aan te brengen, de crème is wit en heel een dikkere structuur.

Balea Fuss Deo
De voeten deo is ideaal voor warme dagen. Ik gebruikte het vooral als ik werkschoenen moest dragen, en hield de hele dag droge voeten. Een heerlijke geur die fris ruikt, spuit je 1x op een dag op je voeten, en je bent voor de hele dag beschermt! Ik gebruik hem vooral in de zomer erg graag!

Balea luxury; handlotion golden glamour
Deze hele luxe handcrème ruikt heerlijk, en maakt je handen zijde zacht. Ook als je wat gerimpelde handen hebt is dit product ideaal, want dit trekt na een paar dagen weg. Geen rimpelhanden meer!
balea

Balea deo sprays

Deosprays zijn er in alle geuren en kleuren bij de DM, balea heeft ontzettend heel keuze. De deosprays prikken niet, en je blijft ze nog redelijk lang ruiken.
balea

Dat ik dol ben op het merk Balea is wel duidelijk, al meerdere keren schreef ik reviews. Wil je mee weten, of ben je benieuwd welke producten er nog meer zijn, dan raad ik je aan de andere artikelen hieronder ook te lezen.
douchegel
deo 1, deo 2, deo 3,
Body lotion, shampoo.

Kende jij het merk al? En op welk product viel jou aandacht?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

14 thoughts on “Balea favorieten + review

 1. Leuk review!! Jammer, ik was gisteren in Duitsland, dan had ik een van de producten kunnen kopen! Volgende keer maar weer☺️ Liefs

  1. Dankjewel, aah dat is inderdaad jammer! Volgende keer zeker even een kijkje nemen 🙂 Liefs

 2. Oke.. naar aanleiding van jouw review ben ik dus naar de DM gegaan en heb ik ook een deo en een shampoo voor mijn dochter gehaald van dit merk! :)) Thanks for that!!

  1. aah echt waar? Ik wilde binnenkort ook weer gaan, nu alleen nog de tijd vonden om er naar toe te rijden 🙂

   1. Voor mij is het niet ver, woon aan de duitse grens 🙂 en mijn dochter was weer heel blij met mij hahahahaha

    1. Ik woon er een half uur/ 40 minuten vanaf, dus dat is ook zeker te doen 🙂 Nu alleen nog mijn vader zo ver zien te krijgen dat hij gaat rijden 🙂

     1. oooh wat zul jij blij zijn als jij dat pasje in je beurs hebt en lekker zelf de auto kunt pakken 🙂

Comments are closed.