Balea deo Dry – Een product van de DM Drogist

balea dry deo, balea deo, balea deo dry, balea

Ik heb al zoveel deo spray’s in Nederland uit geprobeerd maar vond nooit een echt goedkope deo spray die lekker ruikt en ook echt droog bescherming geeft. Maar laat ik nu bij de DM drogist in Duitsland wel de ideale (budget!) deo spray gevonden hebben. Deze balea deo dry is zeer de moeite waard!

Allereerst wat een super meidenachtig en ook vrouwelijke deo spray is dit! Het ruikt heel subtiel en is heerlijk in gebruik! Het is de ‘Dry’ variant, en geeft 48uur bescherming. Nou heb ik geen wekker aangezet of de tijd bij gehouden maar sinds ik de deosprays van balea gebruik zweet ik echt niet meer zo veel! Zo fijn!! Ik spuit zelf altijd sowieso elke dag deo spray dus of het met 1 keer sprayen 2 dagen te doen is weet ik niet precies. Maar bij mij geeft het echt een droog bescherming! Precies wat ik zoek!

Balea deo Dry

En de geur is ook erg lekker, niet te zoet, maar ook niet te neutraal. Gewoon een lekker geurtje die je een fris gevoel geeft en je met plezier op zal spuiten! De geur zelf kan ik niet goed uitleggen, dat vind ik altijd moeilijk. Maar zowel ik als mijn moeder vinden het product erg lekker ruiken en vinden het echt de moeite waard!

Dit product kost maar 0,85cent en je doet er net zolang mee als de ‘gewone’ deo sprays die hier in Nederland te verkrijgen zijn.  Zelf heb ik hier in Nederland nog geen vrouwelijke deo spray gevonden voor 0,85cent die ook lekker ruikt en echt een droog bescherming geeft. Dus ik ga zeker mijn deo sprays bij de DM blijven halen!

Balea deo Dry

Ik ben verkocht, ik vind het een heerlijk product!

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Balea deo Dry – Een product van de DM Drogist

    1. Fijn he! Ben echt zo fan van Balea. Dat wordt tijdens mijn vakantie veel te veel shoppen, haha. Kan me door die prijzen ook moeilijk inhouden.

Comments are closed.