Balea deo bodyspray sterrenfruit-meloen

Balea deo bodyspray sterrenfruit-meloen

Ik ging voor 1 deo bodyspray maar toen ik deze zag staan wist ik dat het niet bleef bij die ene deo bodyspray. Balea heeft gewoon veel te leuke verpakkingen waar ik echt een sucker voor ben. Ik laat je graag de Balea deo bodyspray sterrenfruit-meloen.

De vrolijk rood/roze strepen op de verpakking met duidelijk logo waar de naam en het merk op staat. De naam doet zeker zijn naam eer aan, de geur is vrij heftig. Voor iemand die van zoete geuren houd is dit echt de perfecte geur. Houd je echter niet van zoete geuren kun je deze beter laten staan.

Balea deo bodyspray

Balea deo bodyspray sterrenfruit-meloen
Balea heeft geregeld nieuwe geuren deo bodyspray. Zo ook deze nieuwe lijn met fruit geuren waar ook shampoo, douche crème, handcrème en handzeep van zijn gemaakt. Grappig dat mijn moeder per toeval de handzeep heeft meegenomen. Die ruikt precies hetzelfde als deze deo bodyspray.

Sterrenfruit-meloen

Balea deo bodyspray sterrenfruit-meloen
Deze zeer zoete geur blijft best lang en sterk hangen. Na een uurtje ruikt het niet meer zo sterk als bij het opspuiten maar is de geur nog steeds lekker aanwezig. De meloen en sterrenfruit geur komt zeker goed tot zijn recht en herken je ook zeker. Een prima geur voor de warme dagen. Deze deo bodyspray geeft geen 24uur garantie maar blijft zeker wel een paar uur fris. Zelf vind ik het ook wel prettig om (zeker als het warm is) meerdere keren per dag deo bodyspray te gebruiken.

Wat vind jij van deze vrolijke verpakking?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Balea deo bodyspray sterrenfruit-meloen

  1. Ik kan zeg niet goed tegen sterk ruikende body-sprays/parfums/deo’s maar zou deze haast meenemen alleen al vanwege de verpakking, haha.

    1. Ze hebben zoveel leuke verpakkingen bij de DM drogist, super moeilijk om je in te houden met kopen, haha.

  2. In mijn keuze voor sprays, grijp ik tegenwoordig nogal makkelijk naar milieuvriendelijke deo’s/bodysprays zonder aluminium. Mijn voorkeur qua geuren gaat ook uit naar eerder frisse geuren.

Comments are closed.