Balea creme gel masker – Voor ieder huidtype

Balea creme gel masker

Balea creme gel masker een verpakking met maar liefst 3 maskers, is een totaal ander masker dan ik had verwacht. Maar wat verwachtte ik eigenlijk? Het is geen ‘standaard’ masker, want het is een creme-gel masker. Maar wat houd dat dan precies in? En vond ik het masker wel fijn?

De Balea creme gel masker is een doorzichtig masker die je aanbrengt als een soort gel. Je ziet het enkel wat glinsteren op de huid, en na een tijdje voelt het wat verkoelend. Ik wist niet goed wat ik mij moest voorstellen van een creme gel masker, maar ben zeker wel overtuigd. Je kunt het snel en makkelijk aanbrengen en de huid is daarna heerlijk zacht.

Balea creme gel masker

Balea creme gel masker
Zoals je hierboven op de foto kunt zien heb ik het masker opgebracht. Het is doorzichtig en af en toe zie je een soort gel op de huid zitten. Het masker heb ik best wel dik opgebracht, want anders zag je namelijk helemaal niets op de foto.  Erg lastig om met dit soort maskers foto’s te proberen maken.

Elk huidtype kan dit masker gebruiken. Het masker zorgt voor een ontspannend gevoel en is speciaal voor de ‘gestreste huid’ staat op de verpakking. Het is de bedoeling dat je na het aanbrengen een aangenaam effect hebt op de huid. En daar kan ik mij zeker in vinden. Mijn huid wat na het afspoelen van het masker erg zacht.

Het masker kocht ik al een lange tijd geleden bij de DM drogist, maar deze is nog steeds te koop zag ik op hun website. Voor een masker betaal je bij de DM drogist maar 0,45cent en hier zitten altijd 2 maskers in. Dit masker bevat toevallig 3 maskers en is daarmee extra fijn voor een klein budget.

Heb jij wel eens maskers gebruikt van het merk Balea van de DM drogist?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.