Balea clear up strips – De nieuwe budget variant!

Balea clear up strips

Balea clear up strips, een goedkope variant voor de bekendste neus strips die er zijn. Ik testte ze uit, en was erg benieuwd naar het resultaat. Zouden ze ook net zo goed werken als die van Nivea die ik eerder al probeerde? Wat heeft dit product wel wat andere producten niet hebben?

Al eerder schreef ik een artikel over clear up strips van het merk Nivea. Daarnaast schreef ik ook een versus artikel, want ik heb de Balea clear up strips al een tijdje in huis. Nu is het eindelijk zo ver om hem te kunnen reviewen, en daar maak ik dan ook gretig gebruik van. Me natuurlijk de welbekende foto, waar je het resultaat kunt zien. Want anders kun je het natuurlijk niet beoordelen.

Balea clear up strips

Balea clear up strips
De verpakking is vrij duidelijk. Het bevat strips in een vleugel vorm, waarin lotusbloemen extract is toegevoegd. Het zorgt voor een reiniging van de poriën van de neus, voorhoofd en kin. Uiteraard afhankelijk van de plek die jij wilt ‘behandelen’.  Ik koos voor mijn neus omdat ik op die plek eigenlijk alleen maar last heb van mee eters/ onzuiverheden.

Hoe werkt het product?
Eerst is het de bedoeling dat je de huid even nat maakt. Vervolgens breng je de strip aan op de plaats die jij wilt behandelen. Je wrijft de strip even goed aan, zodat het kan hechten aan de huid. Dan 10 tot 15minuten wachten, en dan voorzichtig loshalen. Dan de huid nog even schoonmaken/ reinigen, en dan een verzorgende crème aanbrengen. En je huid is vervolgens vrij van viezigheden. Althans dat moet de bedoeling zijn!
Balea clear up strips

Mijn mening over het product

Ondanks dat ik dacht niet heel veel onzuiverheden te hebben, kwam er toch best wel wat omhoog op de strip. Dit vind ik altijd erg leuk om te zien, maar kan me goed voorstellen dat je het misschien onsmakelijk vind. Toch deel ik voor een eerlijke beoordeling een foto van het resultaat. Want ik kan natuurlijk wel heel veel schrijven, maar je wilt toch kunnen zien of ik gelijk heb. Want anders had je waarschijnlijk dit artikel ook niet aangeklikt 🙂
Balea clear up strips

Netjes toch het resultaat? En dat door een beetje water op je huid aan te brengen en er een soort plakband op te plakken. Ik ben echt fan van de Balea clear up strips. Zeker omdat ze heel goedkoop zijn, en het resultaat prima is. Deze strips kun je kopen bij de DM drogist in Duitsland, want Balea is hun huismerk. Je vind daar nog veel meer budget product die echt de moeite waard zijn!

Kende jij de Balea clear up strips al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Balea clear up strips – De nieuwe budget variant!

  1. Wat leuk om te zien, ik koop meestal de die van Niveau..
    Maar als ik ooit in Duitsland ben ga ik zeker deze ook aan kopen, ze zijn ideaal zo te zien..

Comments are closed.