Balea bodylotion frozen breeze

Balea bodylotion frozen breeze

Balea heeft heerlijke limited editions in het assortiment waaronder deze Balea bodylotion frozen breeze. Een bodylotion die heerlijk ruikt, en ook nog eens heel erg fijn is voor de huid. Benieuwd wat ik vind van deze bodylotion, en of ik dit ga gebruiken tijdens de koudere dagen. Dat lees je natuurlijk in dit artikel terug.

Balea bodylotion frozen breeze

Balea bodylotion frozen breeze
Deze bodylotion van Balea die een heerlijke geur heeft is perfect voor de winter. Met een geur die ruikt naar viooltjes en frambozen, geniet ik des te meer van deze koudere dagen. Het is zeker geen straf om je lichaam in te smeren met deze bodylotion. De geur doet me denken aan snoepjes. Maar dan minder zoet. Het is een witte crème, die makkelijk uitsmeert over de huid. Ook trekt de crème snel in de huid, en laat het geen vettige laag achter.

Balea is het huismerk van de DM drogist in Duitsland. Je kunt het vergelijken met de Kruidvat, maar dan veel goedkoper, en meer keuzes. Ik ben dol op dit merk, en ga er graag naar toe om weer een voorraadje in te slaan. Ik gebruik erg veel producten van dit merk, en ben eigenlijk altijd tevreden. Waarom meer betalen als deze goedkope producten ook goed zijn.

Mijn mening

Deze tube van 200ml kostte 0,85 cent en je kunt er ongelofelijk lang mee vooruit. Omdat de crème zo zuinig is in gebruik, gebruik je maar erg weinig product. Des te langer kan je genieten van deze heerlijke bodylotion. De verpakking is duidelijk op de winter geïnspireerd, en vind ik er erg mooi uit zien. De geur blijft lang zitten op de huid, en ruikt ook erg subtiel. Het heeft iets zoetig, maar zeker niet overdreven aanwezig.

Vraag: Gebruik jij al extra bodylotion om je huid te verzorgen tijdens de herfst en winter?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.