Balea BodyFIT Cellulite gel creme

Balea BodyFIT Cellulite gel creme

Altijd al eens van die sinaasappel huid af willen zijn? Misschien heb ik dan nu wel een product voor je die je daarbij gaat helpen. De Balea BodyFIT Cellulite gel creme beweert de strijd aan te gaan met deze sinaasappelhuid. Maar doet hij zijn werk, en wat vind ik er eigenlijk van? Een fabel, of feit. Wat doet deze creme, en helpt hij echt? Je leest het in dit artikel!

Ondanks dat dit artikel nog niet online heeft gestaan, waren heel veel mensen al op zoek op mijn blog naar dit artikel. Maar nu staat hij eindelijk online, en deel ik graag mijn mening over de Balea BodyFIT Cellulite gel creme. Ik kocht hem bij de DM drogist, en was heel erg benieuwd wat deze gel crème precies doet. Tijd om mijn mening en informatie met jullie te delen. Het klinkt eigenlijk te mooi om waar je zijn, vind je ook niet?

Dat was eigenlijk het eerste wat ik dacht.

Maar het doet wel iets. Ik kom mijn proces niet vastleggen, omdat je het op foto eigenlijk maar moeilijk kunt zien. Daarbij ben ik ook niet echt een fan om mijn sinaasappelhuid met jullie te gaan delen. Maar het doet zeker iets. Had ik eerst nog een duidelijk sinaasappelhuid als je op mijn benen drukte, is die nu zo goed als weg. Het is geen wonder middel. Begrijp me niet verkeerd. Ik denk dat het voornamelijk de kleine vetcellen aanpakt, door de ronde bewegingen. Het product zegt ook het het aanzicht van cellulitis verminderd. Dat is zeker waar, maar of het dan ook weg is? Misschien zit het gewoon wat dieper, want ik blijf sceptisch!

Het product en zijn beweringen
beala cellulite gel creme

Op de achterkant van de verpakking staat dat het de buik, benen en bil zichtbaar verbeterd. 85% van de testpersonen krijg een strakke huid en elastischere huid. Het is een lichte en snel intrekkende gel, die prettig ruikt. Je ruikt de citroen zeker terug. In dit product zijn namelijk citroen, cafeïne en bamboe verwerkt. Het is de bedoeling dat je 1 tot 2 maal daags de crème/gel aanbrengen op de probleem gebieden. Dit doe je met ronde bewegingen altijd tegen de klok in. Je zorgt dan blijkbaar dat de cellen aangezet worden, zodat de crème/gel daar kan intrekken.

En werkt het?

Ik moet zeggen dat ik niet echt een consequente smeerder ben. Soms deed ik het 2 maal daags, soms maar 1 keer en soms niet. Ondanks dat zag ik wel degelijk wat verschil. Eigenlijk alleen maar op mijn benen. Op mijn buik zie ik zelf nergens cellulitis, en het viel mij alleen op op mijn benen als ik er hard op drukte. Dat is minder geworden, en het lijken nu grotere cellen of iets te zijn. Dus niet meer kleine sinaasappel achtige stukken. Ik denk dat dit product zeker kan werken, als je daarnaast ook sport (doe ik overigens niet!), en veel water drinkt. Ik zeg zeker niet dat het een wonder middel is, want ik ben nog steeds heel sceptisch. Maar toch zag ik resultaat bij mij, maar of dat echt door dit product komt, geen idee! Eigenlijk is het gewoon slim om het zelf ook eens uit te proberen. Ik ben erg tevreden met de gel, het is een fijne smeerbare gel die lekker ruikt. En je huid voelt ook strakker aan daarna. Lees mijn shoplog terug voor de prijs.

Vraag: Wat vind jij van dit soort producten? Denk jij dat het effect heeft?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Balea BodyFIT Cellulite gel creme

  1. Ik heb hem ook, ben eigenlijk heel sceptisch ten opzichte van dit soort producten, maar voor die prijs durfde ik de gok wel te nemen. Ik moet hem nog proberen, dus resultaat weet ik nog niet.

Comments are closed.