Balea bahamas dream shampoo

balea bahamas dream shampoo

Een tijdje geleden kocht ik bij de DM Drogist in Nordhorn de Balea bahamas dream shampoo. De nieuwe limited edition shampoo van deze lente/zomer. Dit kon ik uiteraard niet laten liggen, want de prijzen zijn gewoon echt super betaalbaar. En de verpakking ziet er natuurlijk ook heel uitnodigend uit.

Een echte geur voor de lente en zomer. Fris en zoet tegelijk, waarin cocos en frangipani is verwerkt. De shampoo bevat zelfs vitamine B3, en B5 en is mild waardoor je deze shampoo elke dag kunt gebruiken. Ook is deze shampoo te gebruiken voor ieder haartype.

Balea bahamas dream shampoo

balea bahamas dream shampoo
De verpakking doet je gelijk denken aan een heerlijke vakantie. Althans daar dacht ik meteen aan toen ik hem in het schap zag staan. De shampoo heeft daarin tegen ook een heerlijke kleur, hij is namelijk vel roze. Dezelfde kleur als de dop van de verpakking. Tijdens het aanbrengen op nat haar, schuimt de shampoo gelijk redelijk veel. Zelf vind ik dat juist wel prettig, en zie je dat het schuim ook nog een licht roze kleur heeft.

Deze shampoo koste 0,50cent voor 300ml. Wil je weten wat ik nog meer kocht bij de DM drogist? Check dan mijn blog voor meer producten die bij de DM drogist verkrijgbaar zijn.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.