Balea aqua gezichtscreme – Een perfecte budget versie voor de droge huid!

balea shoplog

Regelmatig kom ik nieuwe pareltjes tegen bij de DM drogist in Duitsland. Deze balea aqua gezichtscreme is daar één van. In dit artikel geef ik meer informatie over deze gezichtscreme, en waar mij deze creme aan doet denken. Het is een goede budget versie van een creme die ik eerder al gebruikt heb.

Balea heeft hele fijne goedkope producten in hun assortiment die ook echt iets toevoegen voor de huid. Deze creme voor het gezicht genaamd ‘Aqua’ bevat blauwalgen extract en thermaal water. Het zorgt ervoor dat het vochtbalans in de huid wordt verbeterd en aangevuld. Eerder al had ik een soort gelijke gezichtscreme van de huismerk van Kruidvat. Over die gezichtscreme heb ik destijds ook een artikel geschreven, de Kruidvat Hydro gezichtscreme. Deze creme van Balea is een goede dupe van die van Kruidvat.
balea aqua gezichtscreme

Balea aqua gezichtscreme

Deze licht blauwe verpakking van de Balea aqua gezichtscreme valt meteen op in het schap van de winkel. Het doet mij denken aan de lente/zomer tijd die er aan zit te komen. Op de verpakking staat veel informatie over het product en de ingrediënten die hierin zitten verwerkt. De verpakking heel best nog wat gewicht, en als je de verpakking opent snap je ook meteen waarom. De gezichtscreme zit namelijk in een glazen pot.

balea aqua gezichtscreme

Deze creme komt in een glazen potje met een blauwe plastic deksel. Ook de verpakking heeft de blauwe kleur, evenals de creme zelf. Tijdens het uitsmeren zie je hier niets meer van terug op de huid. Eerst voelt het wat fris aan op de huid, maar dit trekt al snel weg. De huid voelt daarna zacht aan, en zelf heb ik het gevoel alsof het ineens kan ademen. Het voelt erg prettig aan, en na een tijdje gebruik heb ik geen last meer van de welbekende witte velletjes op mijn voorhoofd waar ik vaak last van heb in en na de winter. Deze gezicht crème is uitsluitend te koop bij de DM drogist in Duitsland, en kost €1,95.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.