Balea anti transpirant 5 in 1 bescherming

balea shoplog

Dat ik veel van mijn verzorgingsproducten bij de DM drogist haal, dat is jullie vast niet ontgaan, met zoveel review artikelen van Balea. Dit keer wil ik je graag kennis laten maken met de Balea anti transpirant 5 in 1 bescherming. Wat zijn mijn ervaringen met deze deodorant?

Deze deodorant is zoals je al aan de naam kunt zien, alleen te koop bij de DM drogist in Duitsland. Het is namelijk het huismerk van de dm, en daardoor nog extra goedkoop. Een fles kost maar 0,85cent, en is daardoor extra betaalbaar. Wat deze deodorant speciaal maakt is de 5 in 1 formule.

Balea anti transpirant 5 in 1 bescherming

balea anti transpirant 5 in 1
Deze deodorant heeft een 5 in 1 formule.
1. 48uur bescherming
2. Effectieve bescherming tegen lichaamsgeur
3. Tegen witte kringen/vlekken
4. Tegen gele vlekken
5. Milde verzorging voor de huid

Het fijne aan deze deodorant is dat het zorgt dat je op donkere kleding geen witte kringen krijgt, en op witte kleding geen gele vlekken. Dat kun je namelijk blijven zien in je kleding en dat wil je natuurlijk niet. De geur is erg aangenaam, en is fris. De geur blijft een lange tijd hangen, en ruik je ook terug in de kleding.
balea anti transpirant 5 in 1

Mijn mening

Het is niet zo dat als je 1x sprayt dat je 48uur niet zweet. Dat kun je eigenlijk ook niet verwachten van een deodorant. Het is wel zo dat de geur lang blijft hangen. Je ruikt dus fris, en niet naar zweet. Met een fles doe je erg lang. Deze en andere deodorant van Balea zijn te koop bij elke DM drogist in Duitsland en kosten 0,85cent per stuk.

Vraag: Welke deodorant is jou favoriet?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Balea anti transpirant 5 in 1 bescherming

  1. Deze ken ik eigenlijk niet, denk wel dat het een fijne product moet zijn.

  2. Klinkt goed! ! Ik moet deze even gaan noteren voordat ik naar Duitsland ga! 🙂

Comments are closed.