Balea | Air dry spray

Het is heel lang geleden dat ik een balea review deelde. In dit artikel vertel ik je meer over de Balea Air dry spray. Een spray die ervoor zorgt dat je haren gestyld worden zonder föhn. Benieuwd of dit product wel zo fijn is?

De Air dry spray van Balea zorgt ervoor dat je je haren niet meer hoeft te föhnen. Maar zorgt wel voor een natuurlijk gestylde look en voor droog haar! Het is niet zo dat na het sprayen je haren in 1 klik ineens droog zijn, maar ze zijn wel echt veel sneller droog dan normaal.

Balea Air dry spray!

De air dry spray van balea komt in een handige spuitflacon van 150ml waar je zeker maanden mee vooruit kan. Ik heb hem nu zelf al ruim een jaar en gebruik het regelmatig, maar toch heb ik nog ruim een halve fles over! Het is siliconenvrij, anti-klit effect en bevat vitaminen.

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?


De spray kun je makkelijk op je handdoek droge haren sprayen. Wat mij zelf heel erg is opgevallen bij het gebruik van de spray is dat mijn haren heel erg hard worden. En dan bedoel ik, als ik het niet meer kam nadat ik de spray heb gebruikt dan heb ik een soort harde slierten worden. Maar dat gebeurd dus echt alleen als ik mijn haren niet meer kam nadat ik het heb gesprayd. Super apart. Mijn haar ruikt echt heerlijk als ik dit product heb gebruikt, en kam ik mijn haren dus wel na het sprayen dan is er dus niets in de hand. Ik denk dat je op die manier de spray ook beter over je haar verdeelt en het dus echt goed de kans krijgt om zijn werking te doen.

Deze air dray spray is te koop bij de DM drogist in Duitsland en is maar 0,95cent!

Gebruik jij ook wel eens een spray voor je haren?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.