Balea | After sun shampoo en spoeling

balea aftersun shampoo en spoeling

Ik ben echt fan van shampoo en spoeling in één. Het scheelt gewoon weer een fles in de badkamer (of tijdens je vakantie) en vooral die van het merk Balea vind ik onwijs fijn voor mijn haren. De after sun shampoo en spoeling ligt alweer even in de kast te wachten, maar hier is die dan eindelijk!

Omdat dit geen limited edition is en in december nog steeds in de schappen lag bij de DM drogist waar ik normaal gesproken elke paar weken kom. Schrijf ik nu toch deze review, want ik ben er nu wel van overtuigd dat het een blijvertje in het assortiment is.

After sun shampoo en spoeling

Het is misschien een product die je eerder zou pakken als het hartje zomer is, maar ook in de herfst, winter of lente kun je deze shampoo en spoeling prima gebruiken! Er zit namelijk keratine en monoi olie in verwerkt. Ik had werkelijk nog nooit van monoi olie gehoord, dus mijn zoektocht begon daar.

Monoi olie
Het heeft een verzachtende, kalmerende en zuiverende werking van de huid en zorgt voor een goede en vooral langdurige hydratatie. Ideaal als aftersun product maar ook voor badolie, massage olie of huidolie te gebruiken. Daarnaast zorgt het in een shampoo en spoeling ervoor dat je haar minder statisch en pluizig is en een mooie glans krijgt. Het hydrateert de haren en zorgt voor een betere elasticiteit en verminderd de haarbreuk met maar liefst 96%.
balea aftersun shampoo en spoeling

Keratine
De keratine in deze shampoo en spoeling zorgt ervoor dat de haarstructuur wordt verbeterd en voor een verbeterde haarkwaliteit.

Hoe ik dit product heb ervaren?

Als je mijn blog al langer leest, dan weet je dat ik enorme fan ben van het merk Balea. Bijna alle soorten producten heb ik wel eens geprobeerd en ik ga dan eigenlijk ook nooit met lege handen de winkel uit. Deze shampoo en spoeling is 1 vind ik dan ook enorm fijn, deels omdat ik nu maar 1 fles nodig heb om mijn haren te wassen en verzorgen, plus het echt een hele fijne werking heeft op mijn haar. Mijn haar is niet meer pluizig, heeft een mooie glans en ook zie ik geen gebroken of gespleten punten meer. En dat voor maar €1,95. Met deze tube van 250 ml en mijn lange haren doe ik ongeveer 2 a 3 maanden als ik 2 keer per week mijn haren was.

Het is zoals we van Balea gewend zijn natuurlijk siliconen vrij.

Gebruik jij wel eens een shampoo en spoeling in 1?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.