Balea 2in1 Honing Chia shampoo&spoeling

Balea 2in1 Honing chia

Balea heeft een aantal hele mooie producten in het assortiment. Zo ook de Balea 2in1 honing chia, een shampoo en spoeling in 1 fles. Wat ik vind van dit product en of ik hem ook aan jou aanraad? Deze betaalbare 2 in 1 shampoo en spoeling kost maar 0,55cent bij de DM Drogist in Duitsland.

Een voordeel van een 2 in 1 shampoo is dat je je haren maar 1 keer hoeft te wachten. De spoeling is namelijk verwerkt in deze shampoo, en scheelt weer een heleboel water uit de kraan. Door maar 1 keer de haren te hoeven wassen bespaar je ook nog eens op je waterverbruik en dus op je rekening! Maar dat is natuurlijk niet het enige voordeel van deze 2in 1 shampoo van Balea.

Balea 2in1 Honing chia

Balea 2in1 Honing chia
De verpakking is duidelijk over het product, en voor een shampoo is die prima. De creme achtige shampoo die eruit komt heeft een witte kleur met veel glans. Het schuimt heerlijk tijdens het aanbrengen op het natte haar, en spoelt makkelijk uit. Mijn haar die normaal gesproken erg snel vet wordt, blijft door deze shampoo toch zo’n 2 a 3 dagen vet vrij.

Deze shampoo koste 0,50cent voor 300ml. Wil je weten wat ik nog meer kocht bij de DM drogist? Check dan mijn blog voor meer producten die bij de DM drogist verkrijgbaar zijn.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.