Balance me | Natural Protection moisturiser SPF 25

Balance me natural protection moisturiser SPF 25

Deze moisturiser van Balance me met SPF 25 beschermt onze huid tegen stralingen. De Balance me natural protection moisturiser met SPF 25 beschermt en hydrateert de huid en bevat geen parabenen, siliconen en andere kunstmatige kleur en geurstoffen. De prijzige tube is het meer dan waard, want de werking ervan is echt bijzonder! Benieuwd wat dit precies allemaal met je huid doet?

Waar je ook bent of wat je ook gaat doen, zonbescherming is altijd een belangrijk aandachtspuntje. Of het nu zomer of winter is, je moet je huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit kun je onder andere doen met deze dagcrème van Balance me. Deze creme beschermt je namelijk tegen zowel UVA stralen als UVB stralen.

Natural protection moisturiser

Balance me natural protection moisturiser SPF 25
De lavendel en Aloe Vera die in deze crème zitten kalmeren de huid terwijl de 2 soorten hyaluronzuur een hydraterend effect hebben en een mooie natuurlijke finish geeft. De huid is na gebruik heerlijk zacht en beschermt tegen zon en vuil. Ook erg fijn is dat de crème zeer snel in trekt en mijn extreem droge huid doet opleven (geen velletje meer te bekennen met deze crème!).
Wat veel mensen denken is dat we onze huid alleen moeten beschermen tegen de zon als het hartje zomer is, maar dat is natuurlijk dikke onzin! Het hele jaar door is de zon en dus ook de UVA straling aanwezig (die tevens zorgt voor huidveroudering!!) en de UVB is voornamelijk in de lente en zomer aanwezig. De UVB straling zorgt voor het bruintje tintje en dus ook dat je kunt verbranden. Het is dus belangrijk dat je het hele jaar door je huid beschermt tegen de invloeden van buitenaf, dus ook in de winter!

Over Balance me

Er waren eens 2 zussen die aan de keukentafel een nieuw product verzonnen met de naam Balance me. Dit merk is vrij van parabenen, siliconen en kunstmatige kleur en geurstoffen. Verder zijn ze ook niet getest op dieren! De zussen hebben de ingrediënten zorgvuldig uitgezocht voor je en hopen daarmee je tijd te besparen zodat je meer balans tussen werk en privé hebt. Klinkt mij als muziek in de oren, want tijd is natuurlijk kostbaar!

Deze moisturizer van Balance me van 10ml zat in de Goodiebox maar je kunt uiteraard deze zelf aanschaffen in een tube van 40ml die kost dan €32,50. Te verkrijgen in verschillende webshops.

Bescherm jij je huid wel het hele jaar door?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.