Babylips mint fresh

babylips

Een tijdje geleden kocht ik mijn allereerste Babylips in de aanbieding bij Trekpleister voor maar 2euro. Tijd dus om hem te testen en hier mijn ongezoute mening over te geven.

Babylips

babylips
Overal waar je op internet kijkt, kom je foto’s tegen waarin mensen hun babylips stash laten zien. Ik snapte nooit zo goed waarom je lippenbalsem wilde sparen, maar hoe kun je dat het beste ontdekken door er zelf 1 uit te proberen. Een tijdje geleden liep ik in de Trekpleister voor de Batiste droogshampoo tot ik in een mandje onder andere afgeprijsde babylips zag liggen. Ze hadden alleen nog de mint fresh geur/smaak, en ik nam de proef op de som. Ik was namelijk wel heel erg benieuwd naar het feit dat ieder meisje een babylips wilt hebben.
babylips

Mijn ongezoute mening


Heel eerlijk snap ik niet zo goed waarom er zo’n hype is deze lippenbalsems. Oke, het is een fijne lippenbalsem, heeft een mooie verpakking maar ik vind hem nogal plakkerig. Tijdens het opsmeren van de balsem krijg je heel licht het gevoel van pepermunt op je lippen, maar dat verdwijnt naar een paar seconde al. Deze babylips deed me denken aan een andere lippenbalsem. Namelijk van Crazy Rumors waar ik een tijdje geleden ook een artikel over heb geschreven. De lippenbalsem van Crazy Rumors is alleen een stuk sterker qua geur, en blijft ook langer tintelen op je lippen. Wat ik ook apart vind is dat er op de verpakking staat dat dit product alleen voor volwassenen is. Waarom? Wat ik wel heel gaaf vind aan dit product is de onwijs leuke kleuren in de verpakking. Hoe gaaf is deze knal groene kleur, samen met de paarse letters valt dit toch onwijs op! Ik moet zeggen dat ik wel heel erg benieuwd ben naar de andere geuren/smaken, maar of ik ze ook echt ga kopen, dat weet ik nog niet. Ik vind het niet echt een speciale lippenbalsem, en daarbij is hij ook niet echt goedkoop.

Deze en andere lippenbalsems van Maybelline zijn te koop bij onder andere Kruidvat en Trekpleister voor €3,50 per stuk.

Vraag: Heb jij een Babylips, en zo ja wat vind jij ervan? Wat is de kracht achter dit product?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.