Assortiment update | Natural Blooming mei 2023

naambordje natural blooming

Het is inmiddels al bijna een half jaar geleden dat ik de laatste assortiment update van Natural Blooming schreef. Hoogtijd dus voor een nieuwe update, want ik heb nog meer nieuwe producten gelanceerd! Benieuwd naar de eerste assortiment update van Natural Blooming dit jaar?

In mijn vorige assortiment update schreef ik nog dat mijn eerste producten online kwamen, dat waren de chakra setjes. Inmiddels een half jaartje later en ik heb nog veel meer eigen producten gelanceerd!

Mijn eigen assortiment groeit gestaag

Waar ik de vorige keer vertelde over de chakra sets, heb ik kort daarna de geboortemaand setjes gelanceerd. Die lopen ontzettend goed en dat deed mij doen besluiten om niet lang daarna door te pakken met nog meer nieuwe producten.
Ondertussen heb ik deze producten kunnen toevoegen aan mijn eigen merk:
РMacramé hangers met bergkristal, rozenkwarts, groene aventurijn en sodaliet
– Chakra set met trommelstenen en een seleniet staaf gegrafeerd
Fotolijst L met 15 ruwe stenen
– Fotolijst M met 12 trommelstenen
– Fotolijst Rocky met quote en bergkristal cluster
– Fotolijst Avonturen met tekst en ammoniet
Fotolijst Besties met gouden driehoek
– Agaat vlinders met gouden lijfje (formaat 5 tot 9cm)
chakra set natural blooming

De agaat vlinders had ik ook mee naar de Koningsdag fair en die gingen als een speer.
Daarnaast gaat het ‘normale’ assortiment natuurlijk ook door, van de basis voorraad ben ik langzaam aan het uitbreiden. Meer voorraad, zodat ik mij daarna kan focussen op toffe exclusieve stukken. Maar ook de adventskalenders beginnen hun vorm te krijgen. De eerste deel van de dozen zijn binnen, ga ik 2 soorten kalenders doen dit jaar. De bekende M variant en daarnaast komt er een L variant met 10 dagen.

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Ja ik ben dus nu al druk met de adventskalenders. Dat was ik eigenlijk al vanaf december, maar sinds januari ook druk met verzamelen van alle items. Nu heb ik de dozen dus bijna compleet, maar de zakjes zijn al wel klaar. Ik ga dit jaar 250 stuks M kalender maken en 10 L kalenders. Totaal dus 260 stuks. Dat zijn precies 100 kalenders meer dan vorig jaar, maar dit keer hoop ik wel tot december door te gaan met de kalenders. Afgelopen jaar was ik begin november al uitverkocht. Maar ik kan je nu al vertellen dat de adventskalenders dit jaar nog gaver worden! Het is nu al, ondanks dat ik nog lang niet klaar ben, zoveel gaver en exclusiever. De kalenders zullen dan ook net zoals vorig jaar op 10 september in de pre-order gaan. Wie weet kan ik bij de volgende assortiment update wel meer vertellen over de kalender!

Welke items zou jij graag terug willen zien op Natural Blooming?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.