Assortiment update | Natural Blooming (laatste kwartaal)

adventskalender natural blooming

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een assortiment update schreef van mijn webshop! Tijd om jullie helemaal bij te praten en te vertellen wat er allemaal aankomt dit laatste kwartaal!

Het laatste kwartaal staat vaak voor pieken en afronden. Zoveel mogelijk van de huidige voorraad verkopen zodat je niet extreem veel werk hebt met tellen van de voorraad op 31december/1januari. Een hels karwei kan ik je vertellen!

Wat is er nieuw in het assortiment?

Ik weet niet meer precies waar ik de vorige keer ben geëindigd met het assortiment maar, ik kan je wel vertellen wat er de komende weken op de website gaat komen. Ik heb namelijk besloten om een soort vast assortiment te gaan maken waarbij er dingen altijd op voorraad zijn. Zo ook de ruwe brokken. Er komt bijvoorbeeld ruwe howliet en ruwe rode jaspis online maar ook ruwe fluoriet en apatiet en nog een heleboel soorten meer! Ook wil ik een groot assortiment trommelstenen online gaan zetten met verschillende afmetingen. Zo is er voor iedere portemonnee en betaalbare steen met prijzen vanaf €1. Deze stenen zijn ideaal om bij te dragen en je verzameling mee te starten of aan te vullen. Wat is het de komende weken sowieso anders ga doen is de consumenten website van de zakelijke website scheiden. Dat betekent dat ik straks andere items aan biedt aan zakelijke klanten dan dat ik aanbied aan mijn consumenten. Hierdoor hoop ik meer rust te creëren bij mezelf en hoop ik dat dit minder veel werk is als er nieuwe voorraad binnenkomt.

Wat gaat er veranderen?


Zoals hierboven al kon lezen gaat hij dus wel het een en ander veranderen. Al gaan jullie daar niet heel veel van merken want er blijft sowieso een uniek assortiment online komen op de consumenten website maar daarnaast ook een vast assortiment die ik continu aanvul. En verder zijn natuurlijk super druk bezig met de adventskalenders. Ik heb er 160 gemaakt. Een verschil met vorig jaar is onder andere dat de adventskalenders ook voor zakelijke klanten verkrijgbaar zijn. Dit is iets meer werk voor mij want er worden vaak meerdere adventskalenders tegelijk besteld maar wel ontzettend gaaf om te zien dat de kalenders nu verkocht worden in landen als Duitsland, Denemarken, Spanje, Portugal, België, Oostenrijk, Griekenland en Italië. Dus ik ben echt ontzettend trots op wat ik heb neergezet momenteel!

Neem zeker even een kijkje op de website en bestel jouw adventskalender snel voordat hij is uitverkocht! Ik heb er nog een paar over.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.