Assortiment update | Natural Blooming december 2022

naambordje natural blooming

Ik heb toch een partij leuk nieuws dit keer! Want het is gelukt, ik heb mijn eigen producten gelanceerd. En de komende weken zal ik die ook gelijk gaan uitbreiden. Vol trots wil ik deze aan jullie laten zien, de eerste items zijn zelfs al verkocht. Benieuwd naar de laatste assortiment update van Natural Blooming dit jaar?

Ontzettend leuk nieuws deze laatste assortiment update van 2022, want ik heb namelijk mijn allereerste eigen producten gelanceerd! Het gaat om de chakra sets in zowel een ruwe variant als een geslepen/getrommelde variant en ze vallen in de smaak!

Mijn eigen producten?

Ja ja, Natural Blooming is aan het groeien en daar hoorde eigen producten bij vond ik zelf. Dus de afgelopen weken ben ik heel druk geweest om product verpakkingen te laten maken. Deze heb ik in Denemarken laten produceren en ze zijn werkelijk prachtig geworden. Ik moest echt even een traantje laten toen ik ze voor het eerst zag. Een heel plan van aanpak heb ik uitgewerkt en meerdere stappen doorlopen om uit te komen bij het product dat ik nu heb. En ik ben zo ontzettend trots! Ik hoop zo snel mogelijk de sets uit te breiden en het leuke is, is dat ik deze sets ook aanbied aan mijn zakelijke klanten waardoor deze items straks in Nederlandse winkels liggen maar ook in Buitenlandse winkels (heel de EU). En dat is natuurlijk super gaaf!
chakra set natural blooming

Producten die er nog bij komen zijn:
– Geboortemaand setjes
– Sterrenbeeld setjes
– Maanfase sets
– Elementen setjes
En nog veel meer! Want voor 2023 heb ik een heleboel plannen en daar horen een heleboel sets bij. Noem het uitbreiding van het assortiment, of het opzetten van mijn eigen merk!

Welke setjes zie jij graag terug op de webshop?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.