Asian noodles – Kant en klaar maar toch erg lekker!

Asian noodles

Een tijdje geleden kocht ik bij Action 2 verpakkingen Asian noodles. De verpakking alleen al ziet er erg leuk uit en daarom nam ik ze mee om te proberen. Ik ben dol op noodles en alles wat oosters is, dus ik kon niet wachten om deze 2 verpakkingen uit te proberen. Was het het proberen waard, of kun je ze beter laten staan?

Tijdens mijn volgende bezoeken aan de Action zag ik dat er nog meer verpakkingen te koop zijn. Ieder heeft zijn eigen smaak en ook de pittigheid verschil enorm! De twee verpakkingen die ik mee nam heeft bij de ene geen pittigheid, en de andere heeft één peper. Dit waren de minst pittige smaken die ik op dat moment zag staan. Zelf kan ik niet heel erg goed tegen erg pittige gerechten, maar lekker vind ik het wel.

Asian Noodles

Volgens de bereidingswijze op de verpakking hoef je enkel de zakjes uit de verpakking te halen, de inhoud van de zakjes in het bakje te doen, vervolgens in de magnetron en klaar. De noodles leken al gekookt en gaar en de verpakking met saus rook bij beide verpakkingen erg lekker. Na zo’n 2 minuten in de magnetron is het warm genoeg om te eten. Ik roerde nog even alles goed door elkaar en kan de Asian noodles gaan proeven.
Asian noodles
Kijk deze roze en blauwe verpakking eens mooi eruit zien. Je krijgt er gelijk veel meer zin in om te eten. Persoonlijk vind ik een leuke en mooie verpakking veel aantrekkelijker dan een saaie kleurloze verpakking. Het oog wil ook wat, zeg maar.

Teriyaki chicken with noodles
Asian noodles
De teriyaki saus is licht zoet en bevat stukjes gekookte kip. Of dit ook echt kip is durg ik niet te zeggen, maar lekker was het in ieder geval wel. Verder zaten er ook stukje groente bij. Ik zag wat shiitake en gember stukjes zitten op mijn vork. De saus is rood van kleur en vond ik echt het lekkerste van de beide soorten.

Satay chicken with noodles
Asian noodles
Deze sate achtige saus reukt heel sterk naar pinda en kerrie. Deze verpakking heeft ook 1 van de 3 pepersterkte. Ik vond hem al redelijk sterk overkomen en wil niet weten hoe sterk de 2 en 3 pepers dan al wel niet smaken. Deze saus ik ook erg lekker en wat minder gevuld met groente dan de teriyaki saus.

Asian noodles
Ik vond vooral de blauwe erg lekker. Het is wat zoet en doet mij erg denken aan de noodles die ik bij de Thai in Nordhorn wel eens haal. Echt gezond zijn kant en klare maaltijden natuurlijk niet, maar mocht je toch eens een kant en klare maaltijd willen eten (om wat voor reden dan ook) dan is dit wel echt een aanrader. Deze Asian noodles zijn bij Action te koop voor 0,99cent. Eerlijk gezegd heb je na 1 verpakking niet echt een maaltijd op en kan ik je aanraden dat als je het als avondeten gaat eten je 2 verpakkingen neemt. (1 verpakking bevat 250 gram)

Heb jij deze verpakkingen van Asian noodles al eens zien liggen bij de Action?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.