Artikelen

Om een idee te krijgen van wat voor soort artikelen ik allemaal schrijf en heb geschreven op mijn blog heb ik voor jullie deze pagina gemaakt. Dit is een schakel pagina naar de onderwerpen waarover ik schrijf.
10 redenen waarom je geen blog moet beginnen

De artikelen op LiefsCarolien

Onder deze pagina, vind je een aantal categorieën die voorkomen op mijn website. Onder die categorieën vind je desbetreffende artikelen terug die online staat op mijn website. Ben je bijvoorbeeld enkel geïnteresseerd in de beauty artikel, kun je onder die categorie alle beauty artikel terug vinden. Dat geldt ook voor alle andere onderwerpen die ik op mijn website heb geschreven. Op die manier is het voor jou als lezer een stuk makkelijker om een artikel te vinden die bij jou interesse past.

Automatisch staan de meest recente blogposts bovenaan, en wordt dit bijgehouden. Mocht je dus op zoek zijn naar een ouder artikel, raad ik je aan om het zoekbalkje te gebruiken op mijn homepage.  Door daar een specifiek woord in te typen, kom je van zelf terecht bij het artikel die je zoekt. En kom je artikelen tegen die nog meer over dat woord of onderwerp gaan.

Om je nu meteen een beeld te geven wat ik zoal schrijf op LiefsCarolien.nl vind je hieronder een aantal verschillende artikelen die op dit moment online staan.
Fashion outfit
Review van beauty producten
Artikel over wonen
Persoonlijk verhaal
Netflix favorieten
Review knutsel items
Sieraden
Lifestyle
Bloggen
Recepten
Moestuin
Persberichten
Bucketlist
999 vragen aan jezelf
Wie is de mol 
Nagellak
Shoplogs
Winacties
Tag’s
Leven met Crohn