Arizona thee

Ik ben dol op thee, en helemaal de Arizona thee smaken. Nee geen thee zakjes maar flesjes met kant en klare Arizona. Vandaag laat ik je zien welke smaken ik allemaal al heb geprobeerd en wat mijn favorieten zijn.

Dat ik fan ben van Arizona heb je al eens eerder kunnen lezen in dit artikel. Dat artikel plaatste ik niet zo heel lang geleden, namelijk afgelopen September. Maar er is een hoop veranderd sinds die tijd. Ik heb er weer nieuwe smaken bij, en ook mijn favorieten zijn een beetje bijgesteld.

Deze smaken heb ik allemaal al:
arizona Arizona Arizona
Het zijn er in totaal 12, en allemaal vond ik ze best wel lekker. Natuurlijk waren er een aantal die er bovenuit kwamen, maar tot nu toe geen smaken die ik niet lekker vond.

De namen op een rijtje:
– Green tea Original with honey
– Green tea pomegranete
– Half iced tea & half lemonade
– Iced tea with lemon flavor
– Iced tea with peach flavor
– Green tea zero
– White tea blueberry
– Cowboy cocktail fruit punch
– Cowboy cocktail Watermelon
– Cowboy cocktail Strawberry lemonade
– Cowboy cocktail Mucho mango
– Juicy rickey sparkling grape lime

De schuin gedrukte zijn mijn favorieten tot nu toe. Helaas heb ik nog niet alle smaken, want van de sparkling juice zijn nog meer smaken te koop, en ook van de tea varianten zijn er nog meer. Waar ik woon hebben ze haast geen Arizona en de smaken die ze verkopen heb ik dus al. Verder koop ik ook graag in Duitsland de Arizona flesjes, omdat ze daar meer keuze hebben. Natuurlijk hoop ik over een tijdje weer een update te kunnen geven waarin ik laat weten dat ik nog meer smaken heb ontdekt!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Arizona thee

    1. Ja heerlijk! Echt iets wat ik vaak pak in de supermarkt als ik drinken haal 🙂 De flesjes zien er ook zo leuk uit!

    1. Dankje! Ja ben ook echt verslaafd, de flesjes zijn zo leuk, en het drinken is echt heel erg lekker 🙂 Perfecte combinatie!

Comments are closed.