Arizona soda shaq blueberrie
Review

Arizona soda shaq blueberrie

Nu ik alle smaken van de Arizona thee heb gehad, ben ik overgestapt op de blikken met drinken. In dit artikel laat ik je kennis maken met Arizona soda shaq blueberrie. Een fris zoete koolzuurhoudende frisdrank met bosbessensmaak. Wist jij dat Arizona ook frisdrank had?

Bij de Jamin in Enschede kocht ik een tijd geleden een groot blik met Arizona. Geen idee wat ik precies moest verwachten, want het blik bevat maar liefst 625ml met frisdrank. Best een grote verpakking als je kijkt naar andere blikken frisdrank. Ook het blik is best opvallend, want op de voorkant staat een grote man afgebeeld. Nou niet het eerste waar je aan denkt bij frisdrank.

Arizona soda shaq blueberrie

arizona soda shaq
De verpakking is opvallend, maar wel heel kleurrijk. De smaak ik ook duidelijk terug te vinden op de verpakking, en ook de kleur verraad de smaak een beetje. Enkel de kleur van het sap uit het blik is een totaal andere kleur. Koolzuur is duidelijk aanwezig, maar niet zo enorm storend als bij een cola of sinas bijvoorbeeld. Het is heel subtiel, als ik dat zo mag noemen. De smaak is heel fijn, maar ik vond ik zelf niet zo erg naar bosbes smaken. Het heeft meer iets weg van een lange jan (van die lange reep snoepjes, die je als kind vaak kreeg).

Deze soda shaq blueberrie is zeker niet verkeerd, en lekker als het warm weer is. Ik kijk dan ook uit om de andere smaken van deze serie te gaan proberen. Een blik kost 2,35 euro en is verkrijgbaar bij de Jamin filialen in Nederland.