Arizona thee | Mijn favorieten

Vandaag heb ik een artikel over mijn favoriete Arizona smaken! Ook vertel ik welke smaken ik allemaal al heb geproefd (en welke verpakkingen ik dus allemaal al heb). Vertel ik meer over de verzameling, en natuurlijk de nodige informatie over Arizona zelf! Lees je gezellig mee?

_DSC2623
Allereerst wil ik even vertellen dat de 3 flesjes op de bovenstaande foto, echt mijn favoriete smaken zijn tot nu toe! Het gaat om de Iced tea with peach flavour | Green tea pomegranate | White tea blueberry.
Deze 3 vind ik echt heel erg lekker. Een echte ice tea smaak, een granaatappel smaak, en bosbessen. Heerlijk!
Ik koop de Arizona flesjes meestal als ik in Duitsland ben, maar zag ze laatste ook liggen bij de Xenos. Ik heb me ingehouden, maar na de No buy maand ga ik zeker een flesje aanschaffen 🙂

Laatst vroeg ik me al af hoeveel smaken er eigenlijk verkrijgbaar zijn hier in Nederland en Duitsland. Dus ik ging de nodige informatie opzoeken en kwam op het volgende lijstje:
1. green tea with honey
2. iced tea peach
3. white tea blueberry
4. iced tea lemon
5. green tea pomegranate
6. half iced tea & half lemonade
7. black tea with ginseng and honey
8. green tea with ginseng and honey jasmine
9. green tea with ginseng and plume juice
10. cowboy cocktail strawberry lemonade
11. cowboy cocktail fruit punch
12. cowboy cocktail mucho mango
13. cowboy cocktail watermelon

Daarnaast heb ik zelf ook nog een blik van de Rickey serie. Daar zijn 4 smaken van verkrijgbaar (onder andere ook bij de Jamin). Ik heb Grape juice, een heerlijke prikkelende sap. Zelf vond ik hem erg lekker, maar je moet er wel van houden. Mijn broertje lustte hem bijvoorbeeld niet.

Zelf heb ik 4 flesjes en 1 blikje. In het lijstje hierboven heb ik de smaken die ik zelf heb schuingedrukt gemaakt. Mocht je het leuk vinden om te weten welke ik allemaal heb. Hier komen zeker nog een heleboel andere smaken bij! Leuk om zo nu en dan te kopen!

Kennen jullie de thee van Arizona? Zo ja, welke smaak vind jij het lekkerste?

digitale handtekening

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

10 thoughts on “Arizona thee | Mijn favorieten

  1. Leuk om te zien! Ik vond die met Blueberry White Tea ook altijd lekker, maar nu is mijn favoriet half iced tea & half lemonade! 🙂

  2. Hihi ik zag ze inderdaad liggen hier in Duitsland! 🙂 nog niet geprobeerd. . Maar ze zijn ook verkrijgbaar bij de xenos? Dat is fijn.. dan kan ik in Nederland proberen!!!

Comments are closed.