Anti klit borstel van Action – top of flop?

Anti klit borstel

In mijn zoektocht door het Action filiaal bij mij in de buurt kwam ik een handig product tegen. Het leek mij gelijk leuk om dit eens uit te proberen voor mijn blog en nam de anti klit borstel mee naar huis. Zou het werken? Ligt het fijn in de hand en gaat hij niet snel kapot? Vragen die ik mezelf stelde tijdens het testen.

Bij ons filiaal hadden ze enkel de groene kleur, maar ik weet dat ze ook te verkrijgen zijn in andere kleuren. Het is dus net even geluk hebben of jouw favoriete kleur er tussen zit. Persoonlijk maakt het mij niet heel veel uit welke kleur mijn Anti klit borstel heeft. Ik hecht meer waarde aan of het product werkt. En zo ging ik ook deze test in. Haalt het wel echt de klitten weg, en hoe kan dat dan? Waarom heeft een gewone borstel dan niet zoiets? Allemaal dingen die door mijn hoofd heen gingen toen ik het product kocht.

Anti klit borstel van Action

Anti klit borstel
Deze Anti klit borstel koop je bij de Action voor maar 2,49euro en is daarmee een redelijke budget variant op de bekendste anti klit borstel. Ook heeft hij net een iets andere vorm, maar zeker niet minder prettig voor mijn idee. Het ligt makkelijk en fijn in de hand, en je kunt er makkelijk mee door je haar heen komen. Normaal als ik onder de douche vandaan kom is mijn haar 1 grote klitten boel. Met een gewone borstel haal ik dan heel veel haren uit mijn hoofd, en is ook zeer pijnlijk. Met deze borstel had ik hooguit 3 haren in de haartjes zitten van de borstel, en het deed totaal geen pijn. De borstel glijd soepel door het haar heen, en lost de klitten op. Doordat de borstelhaartjes zeer flexibel zijn gaat het dus makkelijk door het haar heen.

Deze borstel is ook zeer handig om mee te nemen in je toilettas. Want het neemt een stuk minder ruimte in dan een gewone borstel. Zelf vind ik dat erg prettig, want zo houd ik toch net even wat meer ruimte over in mijn toilettas voor andere dingen. Ik ben zeer tevreden over dit product en raad hem iedereen aan die last heeft van pluizig haar of haar dat snel klit.

Heb jij wel eens een anti klit borstel uitgeprobeerd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Anti klit borstel van Action – top of flop?

  1. Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar voor deze prijs is het altijd wel het proberen waard! Misschien binnenkort even langs de Action gaan dan maar.

Comments are closed.