Andrelon | Perfecte puntjes

Al een tijdje ben ik de producten van Andrelon aan het testen. Eerder schreef ik al een review over de lijn Oil&Care. Vandaag schrijf ik een review over de ‘Perfecte puntjes’ lijn.
_DSC4384


Zodra het kouder wordt heeft mijn haar duidelijk meer verzorging nodig. Toen er bij de kruidvat een hele tijd geleden een actie was van andrelon 2+2 gratis, wist ik dat ik een anti klit spray wilde halen. Mijn oog viel op de lijn perfecte puntjes. Met de voedende crème die een nieuwe geur zou hebben, wist ik gewoon dat ik beide producten graag wilde uitproberen. Mijn punten zijn echt een ramp zodra het kouder wordt.

Andrelon anti- klit spray
De spray waar een hair protect formule in verwerkt is, zorgt ervoor dat je haar beter en makkelijker door kam baar is. Geen klitten meer, en in 1x door je haar heen, dat is precies wat het met mijn haar doet. Daarnaast geeft het een heerlijke geur af in je haar, en krijgt mijn haar ook de nodige glans. Spuit de spray op nat haar, en daarna kun je je haar gelijk uitkammen.

Wat zegt Andrelon over de anti- klit spray;
Nat haar is zeer kwetsbaar en kan snel beschadigen tijdens het kammen of borstelen. Speciaal voor extra verzorging én bescherming heeft Andrélon een anti-klit spray ontwikkeld. De leave-in spray maakt je haar direct zacht en makkelijker door kam baar. Het is een lichtgewicht formule, zodat je haar luchtig in model valt, maar ook intens verzorgd wordt door de speciale Hair Protect formule. Plus: de spray beschermt je haar ook tegen de hitte van de föhn.

Andrelon voedende crème
De crème die zorgt dat je geen gespleten haarpunten, en als je ze hebt, ze verzorgt worden.  Op de verpakking staat dat de crème het haar niet verzwaard. Tijdens het gebruiken van de crème merkte ik wel dat het iets verzwaard werd, maar niet storend. Mijn haar zag er gelijk een stuk mooier uit.

Wat zegt Andrelon over de voedende crème;
Een sterk geconcentreerde leave-in crème om droge punten op elk moment van de dag glad te strijken. Het bindt de pluizige punten als het ware ‘samen’ zodat ze er à la minute gezond uitzien. De crème zorgt na elk gebruik voor extra versterking en voeding dankzij het exclusieve Hair Protect formule – een gepatenteerde formule van Andrélon. De crème wordt meteen door je haar opgenomen zonder het plakkerig te maken of te verzwaren.

Persoonlijk vind ik de lijn perfecte puntjes erg fijn. Ik wissel de perfecte puntjes lijn af met de oil & care lijn die ik een tijdje terug al had omschreven op mijn blog. De producten verzorgen mijn haren, en dat is precies wat ik nodig heb deze winter.
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

13 thoughts on “Andrelon | Perfecte puntjes

    1. De perfecte puntjes lijn kun je ook gebruiken met gekleurd haar. Zelf heb ik mijn haar ongeveer een maand geleden gekleurd naar iets donkerder bruin maar het is prima te gebruiken! Mijn haar wordt er nog mooier van, en krijgt door de anti-klit spray ook meer glans, die vaak al snel verdwijnt bij het verven. 🙂

  1. Ik ben er helemaal verslaafd aan. Mijn haar kan niet meer zonder de andrelon perfecte puntjes shampoo en conditioner.

  2. Klinkt goed, ik moet mijn punten echt beter verzorgen zeker nu het winter is.
    Ga deze producten eens uitproberen 🙂 .

    Liefs!

    1. Ik had precies hetzelfde toen ik er mee begon. En ik moet zeggen dat het er gelijk al een stuk beter uit ziet, maar nu ik het om de andere dag gebruik zie ik nog meer verschil. Geen pluizige punten meer, en ik zie ook geen gespleten haarpunten meer 🙂 Liefs

Comments are closed.