Andrelon Oil & Care

Andrelon heeft al een tijdje de Oil&care lijn, allemaal producten waar arganolie in verwerkt is! Vandaag laat ik je kennis maken met de anti-klit spray & kroescontrol crème. Nieuwsgierig geworden, ik vertel je alles over Andrelon Oil & Care?
andrelon oil & care

Andrelon heeft een hele lijn met producten met arganolie. Onderandere eem shampoo, conditioner, 1 minuut masker en een oil serum. 6 prachtige producten als je het mij vraagt. Argan olie staat bekend om zijn voedende en verzachtende eigenschappen, ideaal voor droog en pluizig haar!

Wat andrelon zegt van deze producten?
De oil&care lijn van andrelon is speciaal ontwikkeld voot vrouwen met alle vormen van droog of pluizig haar. De nieuwe producten voeden en verzorgen je haar intensief en helpen pluis te voorkomen, waardoor je weer controle krijgt over je prachtige bos haar. Daarnaast trekken de producten snel in, zonder dat het je haar vettig maakt of verzwaart. Je natuurlijke uitstraling blijft hierdoor behouden. Het resultaat? Heerlijk zacht, soepel en luchtig haar waar je trots op mag zijn.
_DSC4372

Anti- klit spray
De spray moet er voor zorgen dat het haar minder in de knoop zit en makkelijker doorkambaar wordt. Op de verpakking staat dat je de spray op handdoek droog haar moet verdelen en rijkelijk over je haar moet sprayen, met name bij de punten.

Mijn mening
Ik vind het een heel fijn product, het is makkelijk aan te brengen en daarna kan je het haar makkelijker kammen of borstelen. Ook vind ik dat het een bepaalde glans achter laat op mijn haar, zelf vind ik dit erg mooi! Ook voelt het haar niet meer zo droog en stug aan. Dit is zeker een favoriet van mij geworden, en gebruik hem een paar keer per week.

_DSC4373
Kroes control crème
Deze crème is een witte, zachte (niet heel dikke) crème. Voor mijn haar heb ik minstens 4 pompjes nodig, want ik heb best lang haar. Ik vind het moeilijker te verdelen in mijn haar dan de spray, maar nog wel goed te doen. De crème is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van droog en kroeshaar. Ik heb vooral heel erg droog haar, dus is het fijn om wat extra verzorging aan je haar toe te voegen. Een verschil met de anti – klit spray is dat je de crème op nat haar aan moet brengen, dus nog voor de anti- klit spray.

Mijn mening
Zelf gebruik is deze niet heel vaak, soms 1x per week. Omdat ik ook de anti- klit spray gebruik, en zelf vind ik het niet nodig om beide elke dag te gebruiken. Deze crème ruikt heerlijk, maar trekt wel langzaam in. En als je het niet goed verdeelt dan krijg je plukjes haar dat aan elkaar plakt.

Beide producten hebben een heerlijke geur, en ik vind ze beide fijn om te gebruiken. Mijn haar kan in de herfst en winter wel wat extra zorg verbruiken. Zeker met de wind krijg ik veel klitten als ik mijn haren los heb. En dat is vervelend, gelukkig na het sprayen is het weer makkelijk door kam baar zonder dat het pijn doet door de klitten. De producten van andrelon zijn te koop bij onder andere de kruidvat!
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Andrelon Oil & Care

    1. Ja erg fijn nu met dit weer! Door de wind en de regen krijg ik extra snel last van klitten en droger haar, dus dit spul is ideaal!

  1. Ik heb ook beide producten, maar ben er toch niet zo dol op. Ze helpen bij mij niet echt om het pluizen tegen te gaan.

    1. ooh dat is balen! Wat raar dat het niet goed helpt dan, bij mij eigenlijk wel heel erg goed. Ik spuit het op, zelf op droog haar, en daarna geen pluis meer te bekennen 🙂

    1. Ja inderdaad, zelf heb ik ook nog de anti-klitspray van de perfecte puntjes, ook heel erg fijn! Binnenkort komt daar ook een review van online!

Comments are closed.