Altijd muziek met een bluetooth koptelefoon + winactie!

bluetooth koptelefoon, REMAX

Muziek luisteren, leuk natuurlijk maar een goede bluetooth koptelefoon is dan wel een must! Ik probeerde 2 soorten bluetooth koptelefoons uit en mag er ook 1 weggeven! Ik moet zeggen dat ik altijd ruzie had met de koptelefoon omdat het altijd zeer deed aan mijn oren. Nu heb ik eindelijk een goede gevonden, en de geluidskwaliteit is erg goed! Vertel je graag over beide producten en laat je zien welke je kunt winnen!

Ik ben dus echt dol op nieuwe technische snufjes. Of ik er ook mee over weg kan is een tweede maar iets nieuws uitproberen ligt gewoon in mijn aard. Een draadloze koptelefoon klinkt natuurlijk erg mooi en leuk, maar werkt het ook en hoe is de kwaliteit van het geluid? Bij Bluetoothkoptelefoons.nl snappen ze precies wat de klant wil! Als ik blog wil ik graag een zacht muziekje op. Of als ik er even doorheen zit dan wil ik gewoon lekker hard muziek luisteren. Maar bij situatie 2 wil ik wel dat anderen daar geen last van hebben! Een bluetooth koptelefoon is dan echt ideaal!

REMAX Bluetooth 4.1 Over-ear Hi-Fi koptelefoon


Allereerst laat ik je mijn eigen nieuwe bluetooth koptelefoon zien. De REMAX Bluetooth 4.1 Over-ear Hi-Fi koptelefoon in de bruine kleur. Ik koos hem trouwens uit vanwege zijn uitstraling en met het idee hem te kunnen gebruiken bij mijn metaaldetector. Voor de winactie koos ik een neutrale kleur namelijk wit met zilver, maar daar later meer over.

Ik zocht een donker kleurige koptelefoon die ik zou kunnen gebruiken bij mijn metaaldetector avonturen maar die ik ook voor het bloggen kan gebruiken als ik niet naar buiten ga. Geluidskwaliteit is dan erg belangrijk en zeker bij een metaaldetector wil je geen geluidjes missen want dat is misschien een gemiste kans op een leuke vondst. Maar ook voor bij het bloggen is kwaliteit belangrijk, of het nu om muziek luisteren gaat of om het bewerken van mijn YouTube filmpjes. Mijn oog viel op de REMAX bluetooth 4.1 over-ear hi-fi koptelefoon waarbij ik de bruine zelf het mooiste vond. Ik heb hem goed 2 weken getest waarbij ik hem nagenoeg elke dag gebruikte voor zowel metaaldetectie als mijn blog/laptop. De bass in deze koptelefoon is zo onwijs mooi, dat ik nu liever muziek luister met een koptelefoon dan uit de computer zelf! De koptelefoon kun je gebruiken met een aux kabel maar kan dus ook via bluetooth verbonden worden met apparaten.
bluetooth koptelefoon, REMAX
Het merk REMAX kende ik zelf niet, maar bevalt mij erg goed! Zowel de uitstraling van de koptelefoon als de geluidskwaliteit en het gebruiksgemak is echt top! Mijn broertje heeft een Sony bluetooth koptelefoon maar ik moet zeggen dat ik mijne wel een stuk mooier geluid vind geven!

Deze koptelefoon is te koop bij bluetoothkoptelefoons.nl voor €94,-

P6 Inklapbare megabass bluetooth hoofdtelefoon

Omdat ik graag eerst wil testen wat ik geef (want het moet natuurlijk wel goed zijn!), testte ik eerst de P6 hoofdtelefoon uit. Het mooie witte design met zilveren details vind ik persoonlijk echt heel erg mooi en lekker neutraal! Het geluid zit onwijs dicht bij de duurdere REMAX koptelefoon en zeker voor de prijs mag je niet klagen. Het verbinden met bluetooth ging ook een stuk sneller en het feit dat je hem inklappen (waardoor makkelijk mee te nemen in de tas!) is wel echt super fijn. Ook deze koptelefoon kun je ook met een aux kabel gebruiken voor de mensen die niet zonder kabeltjes willen/kunnen.
De P6 inklapbare megabass bluetooth hoofdtelefoon is te koop voor €34,-.
bluetooth koptelefoon, P6
Je kent het vast wel dat gedoe met die kabels, ze raken altijd in de knoop of gaan kapot. Met wireless earbuds of een draadloze headset heb je daar natuurlijk geen last meer van! Op een bluetooth koptelefoon krijg je 1 jaar garantie. Het uitgebreide assortiment met meer dan 1000 verschillende koptelefoons, headsets en oortjes, maakt het kiezen een stuk lastiger! Van hele betaalbare producten (met ook goed geluidskwaliteit) tot de duurdere producten, er is voor ieder wat wils!
De producten zijn geschikt voor iOs en Android en daarom hoef je nooit bang te zijn dat het product het niet doet op jou apparaat.
En nu natuurlijk de winactie! Op mijn Instagram account geef ik de P6 Inklapbare megabass bluetooth hoofdtelefoon weg! Kijk voor de voorwaarden ook op mijn instagram account!

Heb jij al een bluetooth koptelefoon?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Altijd muziek met een bluetooth koptelefoon + winactie!

 1. Prachtige headphone om ongestoord naar mijn favoriete song ‘how will I know’ van whitney houstton te kunnen luisteren
  Graar doe ikmee met deze winactie en volg je op insta. en heb ik iemand getagd.

  Mijn insta.: @chucky1012

  Fijn weekend

 2. Prachtige headphone om ongestoord naar mijn favoriete song ‘how will I know’ van whitney houstton te kunnen luisteren
  Graar doe ikmee met deze winactie en volg je op insta. en heb ik iemand getagd.

  Mijn insta.: @chucky1012

  Fijn weekend

 3. Toffe actie en ik doe heel graag mee…
  Ik zou heel graag willen reageren op het art. dat je vandaag op jouw blog geplaatsd hebt want ik ben er zo benieuwd naar en geinteresseerd….
  Helaas zie ik daar geen vakje om er te reageren..,,

  Dank je…

 4. Wauw…. prachtig mijn favoriete song is ‘how will I know’ van whitney houston want ik was en ben een grote fan van haar en was toen ik zwanger was jaren geleden naar het concert van haar geweest, deed diverse kapsel van haar na en dansjes, ik luister nog dagelijks naar haar prachtige songs en zal haar nooit vergeten ❤ ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie…

  Insta.: @chucky1012

  Fijne week

Comments are closed.