Aliexpress shoplog – Mijn eerste bestelling!

affiliate links gebruiken

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn eerste bestelling deed bij Aliexpress. Inmiddels is alles binnen, dus tijd om het aan jullie te laten zien. Wat vind ik er van, wat vond ik van de levering, en was het de moeite waard om te bestellen? In mijn filmpje laat ik graag mijn aankoopjes zien, die ik deed bij mijn eerste bestelling.

Laat ik voorop zeggen dat Aliexpress echt mega verslavend is. Zeker omdat heel veel dingen gewoon een stuk goedkoper zijn daar. Je wordt er hebberig van, en wilt eigenlijk alles bestellen. Het is dan ook niet bij 1 bestelling gebleven, en inmiddels zijn er nog een aantal andere dingetjes onderweg. Er zal dus binnenkort een 2e shoplog volgen van deze webshop.

Aliexpress shoplog

Ik deed dus een aantal aankoopjes op aliexpress, waarvan sommige dingen echt de moeite waard waren. Ik ben tot nu toe nog niet echt heel erg teleurgesteld geworden van iets. Omdat ik qua kleding alles toch 2 maten groter bestel dan ik zelf heb, hoop ik elke keer dat het precies goed zit. Dat is tot nu toe aardig gelukt.

Hieronder een lijstje met wat ik voor alles heb betaald:
– Mannen Horloge €1,29 met gratis verzendkosten
– Grijze trui met zwarte print op mouwen  €4,09 met gratis verzendkosten
– Mannen t-shirt wit met handen €2,01 met gratis verzendkosten
– Zwart rokje € 1,68 met gratis verzendkosten
– Mannen t-shirt zwart met wit €2,79 met gratis verzendkosten
– Wit en roze usb lampje €0,23 cent per stuk met gratis verzendkosten
– 2 zuignappen met haakje €0,39 per stuk met gratis verzendkosten

Dat waren alle aankoopjes die ik deed, al zijn er nog een heleboel pakketjes onderweg! Op alle producten in deze shoplog had ik gratis verzendkosten, en daardoor is het echt heel erg betaalbaar. De meeste producten waren voor de 3 weken binnen, wat best wel snel is! Ik kijk er naar uit om mijn 2e aliexpress shoplog te gaan filmen als er weer een aantal pakketjes binnen zijn!

Heb jij al eens iets op Aliexpress besteld?

One thought on “Aliexpress shoplog – Mijn eerste bestelling!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: