Aliexpress shoplog – Fotografie en kleding

Brief aan de 10 jaar oudere ik

Begin Mei bestelde ik voor de eerste keer in 2018 weer bij Aliexpress. Ik ging voor items voor de camera (Canon EOS M10) en bestelde een aantal kleding items. Wat ik allemaal shopte en hoe deze items eruit zien en of ik er blij mee ben lees en zie je in dit nieuwe artikel. Veel kijkplezier.

Ik bestelde op 5 mei een aantal tips en won ook een Aliexpress weggevertje (voor het eerst). Vooral de items voor mijn camera zijn zeker de moeite waard om eens tussen te snuffelen, want het scheelt zoveel geld met de prijzen in Nederland! Aliexpress is gewoon echt verslavend, zeker wanneer je de app op je mobiele telefoon hebt staan.

Welke items ik kocht – Aliexpress shoplog

Zoals ik hierboven al schreef bestelde ik op 5 mei 2018 bij Aliexpress, sommige items kwamen een week erna al en alles had ik binnen een maand in huis. Nog nooit kwamen items zo snel aan, echt heel fijn! Wie weet wat ik de komende tijd nog allemaal ga bestellen.

Wat ik deze keer kocht:
– Brede hoofdband €0,25
– Beige one size bolero topje €2,54
– Zwarte effen korte rok €3,43
– Camera riem €2,09
– Camera case roze €8,01

Wat ik kreeg als Aliexpress weggevertje :
– Flower lace blouse multi+S €0,01

Niet laten zien maar wel gekocht en gekregen:
– Horloge wit €2,13

Items die ik wellicht de komende tijd ga bestellen?


Zoals ik al in het filmpje vertelde ga ik dus sowieso een aantal meter aan kant bestellen voor het blouseje. Daarnaast wil ik ook verschillende soorten kant hebben liggen om bepaalde kledingstukken op te fleuren/pimpen. Ook wil ik zoals ik in het filmpje vertelde een broekje voor onder de rokjes bestellen en bestel ik gelijk nog een aantal gave rokjes mee. Ook ben ik nog op zoek naar items voor mijn vakantie koffer. Dus how knows what, het blijft nog even spannend, haha.

Welk item dat ik kocht vind jij gaaf, of zou je meer over willen weten?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Aliexpress shoplog – Fotografie en kleding

Comments are closed.