Aliexpress shoplog 3 – Diamond painting, kleding, en gezichtsverzorging

bubble clay mask

De laatste pakketjes van mijn 2e bestelling zijn allemaal binnen, dus het is weer tijd voor een Aliexpress shoplog. Inmiddels deed ik alweer een nieuwe bestelling, en kunnen de pakketjes elk moment weer binnen komen. Wat ik dit keer allemaal binnen kreeg zie je in mijn shoplog 3.

Helaas kon ik van de schoenen geen foto’s meer maken, en zijn die helaas niet te zien in het filmpje. Wel kun je de  rest van al mijn aankoopjes zien. Met de 2 sportbroekjes en de diamond painting ben ik echt heel erg blij. De rest heb ik nog niet echt uitgeprobeerd. Van de oogmaskers, en het zeewiermasker ga je uiteraard nog een artikel van terug kunnen vinden op mijn blog!

Aliexpress shoplog 3

Prijzen en namen van de producten:
1. Schoenen (liet ik niet zien, maar bestelde ik wel) via een weekendlink:  €20,25
2. Diamond painting Uil 20x30cm: €1,78
3. Oogmasker collageen: €0,23
4. Zeewier masker setje van 3: €0,53
5. Sportbroekje wijnrood: €2,13
6. Sportbroekje zwart: €2,07
7. Set van 100 knopen: €2,95

En dat waren weer alle aankoopjes die ik dit keer deed. Inmiddels heb ik alweer een bestelling geplaatst, waarin ik nog meer kerstcadeautjes via Aliexpress koop, en nog wat andere leuke dingen. Weet een heleboel leuke producten (totaal 31 producten voor nog  geen 8euro!), dus houd zeker mijn blog in de gaten voor nog meer leuke Aliexpress koopjes.

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Aliexpress shoplog 3 – Diamond painting, kleding, en gezichtsverzorging

  1. Hele leuke spulletjes heb je gekocht! Aliexpress is inderdaad zo’n leuke website om de goedkoopste dingen te scoren! 😉

Comments are closed.